INFORÁDIÓ 
2019. augusztus 18. vasárnap
Ilona

nyilvántartás

2019.05.28. 12:29

Határidő előtt üzembe állt a dohánytermékek új rendszere

Magyarország határidő előtt teljesítette a dohánytermékek nyomonkövetési európai uniós kötelezettségét, az ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. az értékesítési lánc valamennyi szereplőjének azonosítását és nyilvántartásba vételét maradéktalanul végrehajtotta - közölte az ND Nonprofit Zrt.
2018.02.25. 10:26

Már csak egy jelöltje hiányzik a Fidesznek

Nyolc napjuk maradt a pártoknak, hogy jelölteket állítsanak az áprilisi országgyűlési választásra. A Nemzeti Választási Iroda (NVI) adatai szerint a választási bizottságok vasárnap reggelig 22 jelölőszervezet összesen 180 egyéni jelöltjét vették nyilvántartásba. Négy ével ezelőtt, a jelöltállítás félidejében 170 nyilvántartásba vett jelölt volt.
2017.11.12. 18:47

Ezen könnyen elcsúszhat a munkáltató

Tavaly a munkaügyi ellenőrzéseken a munkaidővel és pihenőidővel kapcsolatos intézkedések száma megközelítette a 12 ezret, ezek fele a munkaidő-nyilvántartásokhoz volt köthető.
2017.09.18. 14:26

Váratlan és hatalmas terhet kapnak a cégek

A nemzetgazdasági tárca legfrissebb tervezete értelmében a jelenlegi nyilvántartási formát egy jóval komplexebb és bonyolultabb verzió váltaná fel a kapcsolt vállalkozások esetében, amely a kis-és középvállalkozásokat is érinti, jelentős adminisztrációs terhet rakva ezzel rájuk - hívta fel a figyelmet a nemzetközi adótanácsadó és könyvvizsgáló, a Crowe FST.
2017.01.25. 08:36

Feketelista készülhet a gyermekbántalmazókról

Nyilvántartás készülhet azokról, akik korábban bármilyen, kiskorúakkal szembeni bűncselekményt követtek el, hogy soha többé ne kerülhessenek gyerekek közelébe. A lista beépülne a gyermekvédelmi törvény tavaszi módosításába.
2016.08.13. 10:36

Már nem láthatatlan az ebnyilvántartás

Kisebb hibákkal, de megbízhatóan működik az állatokat nyilvántartó rendszer - mondta az InfoRádió megkeresésére a Magyar Állatorvosi Kamara főtitkára. Horváth László azt követően beszélt erről, hogy az InfoRádió több panaszt is kapott állatorvosoktól, miszerint nem érhető el a rendszer.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018