INFORÁDIÓ 
2020. július 5. vasárnap
Emese, Sarolta

mozdonyvezető

2019.09.19. 13:46

Megszólalt a MÁV a szerdai botrányról

Rossz munkaszervezés miatt maradt ki szerdán négy elővárosi vonat Budapest és Pécel között, nem pedig a mozdonyvezetők hiánya miatt - cáfolta a sajtóban megjelent híreket csütörtökön a MÁV Zrt. kommunikációs igazgatója.
2019.01.25. 12:52

Van olyan mozdonyvezető, aki már túl van tíz gázoláson

A pszichológus szerint teljesen egyedi a hatása minden érintett sofőrre, ha vétlen egy halálos balesetben, de például a mozdonyvezetőknél részletes protokoll ad lehetőséget, hogy kevésbé erősen maradjon meg a hatása.
2018.02.14. 12:55

Munkaerőhiány a metrót karbantartó szakembereknél

Nagy hiány van azokból a dízelmozdony-vezetőkből, akik a metró karbantartásáért is felelnek – mondta az InfoRádiónak a Metróért Egyesület elnöke. Hozzátette: a mozdonyok vezetése speciális szaktudást igényel, ezért a szakma nagyobb megbecsülést érdemelne. A 2-es metró vonalán múlt szerdán ütközött két szolgálati vonat.
2017.10.31. 12:16

Egymással szemben robogtak a vonatok - vádat emeltek két ember ellen

Vádat emelt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség azzal a mozdonyvezetővel és forgalomirányítóval szemben, akiknek a mulasztása miatt 2017 januárjában Csengelénél két személyszállító vonat azonos vágányon egymással szemben haladt; végül a két szerelvény egymástól mintegy négyszáz méterre állt meg - közölte a Csongrád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője kedden.
2016.06.15. 18:35

Álomállás a MÁV-nál

Mintegy 120-an jelentkeztek a vasúttársaság által meghirdetett állásokra a MÁV első saját állásbörzéjén, ahol a résztvevők főként a mozdonyvezetői és a forgalmi munkakörök iránt érdeklődtek - közölte a MÁV Zrt. szerdán.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018