INFORÁDIÓ
2022. augusztus 17. szerda
Jácint

kpmg

2022.01.23. 20:13

Már a következő évtizedre berobbanhat a dróntaxik kora

De mennyire állnak készen ennek a szolgáltatásnak a beindítására a különböző országok, térségek? Erre is kereste a választ a KPMG Aviation 2030 Air Taxi Readiness Indexe, amely négy pillér köré csoportosítva értékeli az egyes államok felkészültségét.
2021.03.08. 19:10

KPMG: többfrontos támadással kell megküzdeniük a nőknek a járványidőszakban

Az esélyegyenlőség ügye fontosabb, mint valaha – így foglalhatók össze a KPMG Global Female Leaders Outlook 2020 kutatás tanulságai. A magyar részeredményekből ugyanakkor az is kitűnik, hogy a sztereotipizálásból fakadó sérelmek a nemzetközi átlagnál kevésbé foglalkoztatják a női vezetőinket, ugyanakkor jobban aggódnak a technológia túlburjánzása miatt és többet áldoznának a munkatársak képzésére.
2021.01.15. 11:10

Dénes Ferenc: az európai labdarúgás forrong

Jelentős anyagi veszteség érte Európa sztárcsapatait is a koronavírus következményeként – derült ki a KPMG jelentéséből. Az InfoRádió által megkérdezett sportközgazdász szerint felerősödött az a gondolat, hogy át kellene szervezni az európai futball szervezeti rendszerét.
2020.08.22. 20:00

KPMG: Magyarország is felkerült az önvezető autózás térképére

A KPMG elemzői idén már 30 országot találtak arra alkalmasnak, hogy érdemben vizsgálják az önvezetési technológia befogadására való felkészültségét (AVR Index). Magyarországnak az összesített ranglistán elért 25. helye azt jelenti, ha nem is az élbolyban, de az említésre méltók között tartják számon Magyarországot.
2019.09.17. 19:41

Új felsővezetők a KPMG Magyarországnál

Rózsai Rezső, az audit részleg jelenlegi vezetője lesz a KPMG Magyarország vezérigazgatója október 1-jétől, az eddig a cég egészét és a tanácsadási részleget is irányító Robert Stöllinger 16 év után visszavonul pozíciójából.
2019.01.17. 21:10

Van két klub, amely árbevételben lekörözi a Manchester Cityt

A legnagyobb európai labdarúgó klubok működése egyre inkább a szórakoztatóipari vállalatokéra hasonlít: világmárkát építenek, nézőket és rajongókat csábítva el a világ minden tájáról - áll a KPMG Budapesten működő Football Benchmark csapatának elemzésében.
2018.11.27. 16:45

A tét: elturistásodunk vagy sem

A vidék segítheti ki Budapestet a főváros "túlturistásodásában", épülnek a szállodák, kérdés, hogy elég gyorsan-e.
2018.06.07. 09:59

Nagy pénz, nagy foci: a legértékesebb futballklubok rangsora

900 milliárd forintnál is többet ér a világ jelenlegi legértékesebb labdarúgó klubja, vagyis a Manchester United - derül ki a KPMG tanulmányából, melyet a cég elemzője, Balázs Sebestyén ismertetett. Az első tíz egyesületből hat angol, az idei Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid pedig jó eredménye ellenére veszített értékéből.
2018.01.16. 17:24

Újabb adatok: ekkora biznisz az európai foci

A KPMG futballjelentése szerint a hihetetlenül magas játékosfizetések és az elszabadult transzferdíjak ellenére is fenntartható, stabilan jövedelmező iparág az európai foci a közepes és elit ligák bajnokcsapatai számára.
2017.03.18. 07:00

Ezen a területen még növekedést várnak a cégek

Továbbra is erős tranzakciós aktivitás jellemzi a világ cégeit, bár a felvásárlások és akvizíciók volumene és értéke egyaránt csökkent a 2015-ös rekord szintekhez képest – derül ki a KPMG friss, 2016-os, globális tranzakciós trendeket összegző kiadványából. A lassuló globális növekedési környezetben különösen a technológiai szektorban növekedett a felvásárlásokban és az akvizícióban rejlő növekedési lehetőségek kihasználása iránti igény.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018