INFORÁDIÓ 
2020. július 12. vasárnap
Dalma, Izabella

interjú

2020.07.04. 13:11

Fábiánné Rozsnyói Katalin: kimondom, amit gondolok, aztán vagy tetszik, vagy nem

A sportág 29 meghatározó személyiségének a neve szerepel a Magyar Kajak-kenu Szövetség székházában június végén felavatott Arany Érdemérmesek márványtábláján, amelyet Fábiánné Rozsnyói Katalin leplezett le. Az olimpiai ezüstérmes versenyző, több olimpiai és világbajnok edzője mégsem annak örül igazán, hogy felkerült a neve a táblára – derült ki az InfoRádiónak adott interjúból.
2020.07.03. 08:07

Orbán Viktor: a kormány ne nyaralgasson, hanem figyeljen

Készen állunk arra, hogy segítséget nyújtsunk a déli államoknak, de nem akarunk balekok lenni – mondta a kormányfő a Kossuth rádiónak adott interjúban. Orbán Viktor azt kérte az emberektől, hogy őrizzék meg az óvatosságot a járvány miatt. Összefoglalta azt is, mi kell ahhoz, hogy az ország megerősödve kerüljön ki a válságból.
2020.06.12. 07:37

Orbán Viktor: az erősödő Magyarország társakat keres a sikeres jövőhöz

Ezen a péntek reggelen is interjút adott a kormányfő a Kossuth rádióban. Beszélt a veszélyhelyzet megszűnését követő időszakról, az önkormányzatok jövőjéről, a V4-es együttműködésről és arról, hogy "most az egyszer muszáj elfogadni az uniós hiteltervet". A trianoni évforduló kapcsán hangsúlyozta: a 21. századot meg fogjuk nyerni.
2020.05.22. 07:57

Orbán Viktor: ha a védőtávolságot betartjuk, nem lesz baj

A vidék jól halad, Budapest két héttel követi, a vidék pedig két héttel követi Ausztriát a járványügyi lazításban – fogalmazott a kormányfő a Kossuth rádióban. Beszélt a tranzitzónák bezárásáról és a gazdaság talpra állításáról is.
2020.02.23. 10:44

Bereményi Géza: én vagyok a magyar Copperfield

A közepén kezdte írni önéletrajzi regényét Bereményi Géza, mert először az alapállást kellett megtalálnia – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában. Az író beszélt arról is, hogy melyek voltak a gyermekkora meghatározó eseményei, hogy miért éppen Magyar Copperfield a kötet címe és arról is, hogy lesz-e a folytatása.
2020.01.15. 13:00

Milák Kristóf edzője: nyerni kell az olimpián

Nagyon szoros sporttársi kapcsolat köti össze Milák Kristófot Hosszú Katinkával, ráadásul egy napon úszhatnak fontos döntőt az olimpián - mondta el az InfoRádiónak adott nagyinterjúban Selmeci Attila, Milák Kristóf mestere. Az úszóedző - aki az év edzője címért is versenyben van - elárulta, hogy két állandó edzőpartnerrel készül tanítványa, akinek gyengéje, hogy folyton elkésik az edzésről. Emellett veszélyes lehet rá egy 17 éves amerikai...
2019.12.12. 08:00

Ákos: nem tudok másról írni, mint ami érdekel

Nem tudok külső, de még belső megrendelésre sem írni, de ami foglalkoztat, arról írnom kell – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kovács Ákos. A Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész beszélt arról is, miért az eddigi legjobb lemeze az Idősziget, hogyan került az albumra Anna lánya szerzeménye, és miért ír számokat hitről, hazáról, hazaszeretetről. Az interjú rövidített, szerkesztett változata.
2019.11.21. 16:34

Kenderesi Tamás megszólalt

A 22 éves olimpiai bronzérmest a júliusi kvangdzsui világbajnokság idején a helyi hatóságok szexuális zaklatással vádolták meg.
2019.09.29. 16:13

Boris Johnson: jó esély van a megállapodásra

A brit miniszterelnök szerint esélyes a megegyezés az EU-val a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszeréről, de a "kapitulációs törvény" gyengíti a brit kormány tárgyalási pozícióit.
2019.09.27. 08:19

Orbán Viktor: van egy kialakult helyzet és ezt meg fogom oldani

A Trócsányi Lászlóval kapcsolatos döntésről, a máltai megegyezésről, a migrációs helyzet politikai vonatkozásairól és a szerinte "csetlő-botló" Karácsony Gergelyről is beszélt a miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
2019.09.11. 19:07

Gyurcsány Ferenc: Klára, most nem a férjeddel, hanem a pártelnökkel beszélsz

Ketté kell választania a magánéleti és a politikai viszonyát a feleségével Gyurcsány Ferencnek - derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában. A Demokratikus Koalíció elnöke szerint Dobrev Klára még nem bizonyította, hogy a politikusi szakmát elsajátította. A volt miniszterelnök szerint az önkormányzati választáson eldől, milyen úton indul tovább az ellenzék, de szerinte csak a közös fellépés járható. A beszélgetés rövidített, szerkesztett változata.
2019.06.17. 13:56

Kubatov Gábor megszólalt: értékeli az FTC idei aranyévét

Kubatov Gábor klubelnök szerint a 2018/19-es szezon aranyévnek nevezhető a Ferencváros történetében, mert az egyesület négy csapata is magyar bajnok lett, a férfi vízilabdázók ráadásul a Bajnokok Ligája trófeáját is elhódították.
2019.06.14. 08:22

Orbán Viktor: bonyolult játszma áll előttünk

Nem lehet lecövekelni egyetlen helyre, mert akkor kiszolgáltatnánk magunkat Európa változásainak - fogalmazott a miniszterelnök a Kossuth rádióban pénteken azzal összefüggésben, hogy ha az Európai Néppárt elrugaszkodik értékeitől, benne kell-e maradnia a Fidesznek.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018