INFORÁDIÓ 
2020. január 25. szombat
Pál

gimnázium

2018.10.23. 13:02

Döntöttek a gyulafehérvári katolikus gimnázium épületéről

A Gyulafehérvári Táblabíróság első fokon elutasította a gyulafehérvári egykori Gróf Majláth Gusztáv Károly Római Katolikus Gimnázium épülete visszaszolgáltatását a római katolikus egyháznak - tájékoztatta az MTI-t a táblabíróság szóvivője.
2018.03.20. 15:01

Lövöldözés egy marylandi gimnáziumban

Lövöldözés volt a Maryland amerikai szövetségi állambeli Great Mills egyik gimnáziumában kedden - közölte a megyei seriff és a tankerület. Egyelőre nem tudni, hogy az incidensnek vannak-e áldozatai, bár egyes sajtóértesülések említést tesznek sebesültekről.
2017.06.12. 19:40

Érettségi alatt kapcsolták ki az áramot Érden - félreértés volt

Kikapcsolta az ELMŰ az áramot az Érdi Vörösmarty Mihály Gimnáziumban hétfőn délelőtt, ahol éppen az emelt szintű érettségik zajlottak. Az intézménynek, illetve az Érdi Tankerületi Központnak nem volt tartozása az ELMŰ felé – a szolgáltató később el is ismerte, hogy hibázott - értesült a hirado.hu.
2017.05.07. 07:07

Érettségizők tízezrei járnak pórul

Több tízezer végzős szakgimnazista előtt a megszokottnál jóval nehezebb érettségi szezon áll - ők az elsők, akik egy jogszabály-módosítás miatt nem dönthetnek arról, hogy a magyar, a matematika, a történelem és az idegen nyelv mellett miből tesznek érettségit.
2017.02.26. 16:50

Milyen sulit válasszunk: elitet vagy átlagosat?

Olyan középiskolát célszerű választani, amely csak kicsivel vár el többet a diák képességeinél - mondja a klinikai gyermekpszichológus. Czimmermann Edit szerint egy átlagos gyermektől egy elitiskola túl sokat követelhet, ami kudarcélményt okoz, de nem szabad általánosítani, mert minden gyermek máshogy reagál a kihívásokra.
2016.04.26. 12:04

Így sikerültek idén a középiskolai felvételik

Április 26-áig minden középfokú intézmény értesíti a hozzá jelentkező tanulókat a felvételi döntéséről, azaz jelentkezésük elfogadásáról vagy elutasításáról. Ezzel lezárul a középfokú felvételi eljárás általános szakasza.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018