INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 23. szerda
Tekla

david sassoli

2020.09.21. 15:02

Keményen üzentek Brüsszelből Lukasenkának

Csak nemzetközi segítséggel nyerhetjük meg harcunkat, ezért kérünk minden országot, hogy szólaljanak fel a népünk védelmében. Hiszem, hogy Fehéroroszország fontos a világnak - jelentette ki Szvjatlana Cihanouszkaja fehérorosz ellenzéki vezető Brüsszelben, David Sassolival, az Európai Parlament elnökével tartott közös sajtótájékoztatón.
2020.05.12. 11:00

A magyar kormány nem szólalhat fel a Magyarországról szóló EP-vitában

Nem akar szót adni a magyar kormányt képviselő Varga Juditnak az Európai Parlament elnöke a Magyarországról tervezett szerdai EP-vitában – derül ki a magyar igazságügyi miniszternek küldött válaszlevélből. A tárcavezető nem adja fel, és kedden telefonon egyeztet és újabb levelet ír.
2020.05.09. 14:23

Az EP elnöke szerint az Európai Unió alapítóinak bátorságára van most szükség

Nehézségek idején, egy új kezdet érdekében az Európai Unió (EU) alapítóinak bátorságára, a közös jövőre való összpontosításra, és az erőforrások megtalálására van szükség - jelentette ki David Sassoli, az Európai Parlament (EP) elnöke szombaton, a Schuman-nyilatkozat 70. évfordulója alkalmából tartott beszédében.
2020.03.03. 11:50

Az Európai Parlamentet is elérte a koronavírus

A koronavírus okozta járvány megelőzése érdekében az Európai Parlament három hétig nem fogad látogatókat, de megtartja a Strasbourgban, jövő héten esedékes plenáris ülését - közölte David Sassoli, az Európai Parlament elnöke.
2019.10.09. 08:00

Temetik Johnson tervét, jön a no-deal brexit?

„Gyakorlatilag lehetetlen megállapodás kötni a brexitről” – ezt mondta egy brit kormányforrás azután, hogy Boris Johnson miniszterelnök telefonon beszélt Angela Merkel német kancellárral. Előzőleg az EU azt üzente Londonnak: „hagyjon fel a hülye vádaskodásokkal”.
2019.10.08. 22:10

Nem sikerült elmozdulni a holtpontról a londoni brexit-tárgyaláson

David Sassoli, az Európai Parlament (EP) elnöke Londonban tárgyalt Boris Johnson brit kormányfővel, akitől, megfogalmazása szerint, csak homályos válaszokat kapott arról, miként képzeli el az Ír Köztársaság és az Észak-Írország közötti nyílt határ megőrzését a kilépés után.
2019.07.03. 07:09

Ma eldől, ki lesz az Európai Parlament elnöke

Négy jelölt szállt versenybe a kedd esti határidőig az Európai Parlament (EP) elnöki tisztségéért, közülük a legnagyobb esélyesnek David-Maria Sassoli olasz szociáldemokrata képviselő számít.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018