INFORÁDIÓ
2022. augusztus 15. hétfő
Mária

bolla tibor

2022.05.17. 16:32

Bolla Tibor: járatcsökkentést nem tervez a BKV, inkább új buszokat és villamosokat venne

Tavaszra kész lesz a 3-as metró felújítása, de a Covid és a háborús helyzet miatt minden tartalék idő elfogyott – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Bolla Tibor. A Budapesti Közlekedési Vállalat vezérigazgatója arról is beszélt, hogy 130 új buszt és legalább 100 új villamost szeretne venni, hogy a mostani technikával már fel lehet szerelni légkondicionálóval a 3-as metrót, és hogy a társaság nincs csődhelyzetben, de az energiaválság és a szűkös finanszírozás óriási lyukat ütött a költségvetésén.
2022.02.18. 10:40

Metróbaleset: van, ami már nem kérdéses, van, ami annál inkább

A metróbalesetben megsérült szerelvények sérüléseinek felmérése folyamatban van – mondta a BKV vezérigazgatója. A cégvezető megerősítette, hogy a baleset személyi hiba miatt történt, és reményeik szerint a társaság biztosítása fedezheti a keletkezett károkat.
2020.11.16. 14:20

Metrófelújítás: eléggé összeakadt a BKV és a Swietelsky bajsza

Nem haladnak a tárgyalások a 3-as metró rekonstrukciójáról szóló megállapodásról a BKV és a kivitelező között. A közlekedési társaság vezérigazgatója elmondta, a metró felújítását mindenképpen el fogják végezni. A rekonstrukciót végző cég többletköveteléssel állt elő, a BKV másként lát dolgokat.
2020.01.07. 18:53

Lassan körvonalazódik, mi a helyzet a rozsdás metrókkal

Egyetért az orosz metrógyártóval abban a BKV, hogy csak felületi probléma van a legkorábban leszállított 6 metrószerelvény esetében. A Metróért Egyesületet mindenesetre megnyugtatná, ha független, nemzetközi vizsgálat alá vonnák valamennyi budapesti kocsit, erre viszont a BKV szerint nincs szükség.
2019.06.12. 16:15

A BKV-hajókkal sincs minden rendben

Lezajlott a BKV hajóinak biztonságtechnikai felülvizsgálata, amely alapján a tizenegy személyszállító hajó többsége forgalomba állhat, ha lezáródik a Hableány balesetének ügye.
2018.06.06. 13:14

Tarlós István: siker a metrókocsik felújítása

Az orosz Metrowagonmash befejezte az utolsó szerelvény felújítását is a 3-as metró vonalára, az utolsó kocsi várhatóan jövő kedden áll forgalomba - mondta főpolgármester. Tarlós István hangsúlyozta, a BKV ragaszkodik a teljes kötbérhez, erről zajlanak a tárgyalások. Ennek összege eléri az egymilliárd forintot.
2017.11.10. 05:43

Megszólalt a BKV vezetője az újabb metróbaleset ügyében

Még valóban nem készült el a tavaly decemberben megsérült két szerelvény, de nem történt olyan újabb baleset a 2-es metrón, amely a sajtóban megjelent - mondta az InfoRádiónak Bolla Tibor, a BKV elnök-vezérigazgatója.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018