INFORÁDIÓ
2022. január 24. hétfő
Timót

bajnai gordon

városháza

vizsgálóbizottság

Bajnai Gordon, az Együtt-PM vezetője beszédet mond a szövetség EP-választási kampánynyitó rendezvényén Budapesten, a Lurdy Házban 2014. április 12-én.

Bajnai Gordon válaszolt a Városháza-vizsgálóbizottság 29 kérdésére

Infostart

Az egész ügyet politikai lejáratásnak tartja és büntetőfeljelentést is tett.

A volt miniszterelnök, az Anonymus-felvételen is hallható egykori politikus a Facebookon tette közzé a fővárosi Városháza állítólagos eladásának ügyét vizsgáló bizottság kérdéseire adott válaszait. (A Városháza-ügyről szóló korábbi cikkeinket itt olvashatja).

Bajnai Gordon leszögezte, hogy a vizsgált ügyben a róla készült, illegális módszerekkel lehallgatott hangfelvétel ügyében büntetőfeljelentést tett, mert megítélése szerint a felvételek készítése, illetve manipulált és megvágott nyilvánosságra hozatala bűncselekmények. A feljelentést a rendőrség befogadta, a nyomozás elkezdődött.

Értékelése szerint az ügybe őt tudatos provokáció révén keverték bele, "nyilvánvalóan nem függetlenül a közelgő választásoktól". Megjegyezte, a feltett kérdések egy része még közvetve sem kapcsolódik a vizsgálóbizottság tárgykörébe.

Bajnai Gordon nyilvános Facebook-posztja, benne a kérdésekre adott válaszai alább olvashatók, a bizottság elnökének, a fideszes Kovács Péternek címezve, válaszul.

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018