INFORÁDIÓ 
2019. december 14. szombat
Szilárda

adatbázis

2018.11.15. 13:58

Minden szálláshelyet bevonnak az új magyar rendszerbe

A digitális adatszolgáltatást, a kiemelt turisztikai beruházásokat és a vendégek adatainak kezelését érinti a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló törvény módosítása, amelynek vitáját csütörtökön kezdte meg a Ház.
2018.03.03. 19:41

Új részletek derülnek ki a kommunista hatalomgyakorlásról

A Magyar Nemzeti Levéltár júniusban egy új adatbázist hoz nyilvánosságra, amelyben a Kádár-rendszer ismert politikusairól és tisztviselőiről eddig kevésbé ismert információk derülhetnek ki - mondta Tóth Judit, az intézmény főlevéltárosa.
2017.10.18. 05:56

Itt tart már az új egészségügyi rendszer bevezetése

Évtizedes lemaradást pótol az e-egészségügyi rendszer, az egészségügyi elektronikus szolgáltatási tér (EESZT) fejlesztése által a betegek adatai és azok kezelése is nagyobb biztonságba kerül - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára kedden Balatonfüreden, az eHealth e-egészségügyi konferencián.
2017.10.10. 14:26

Sajátos nemzeti adatbázist hoznak létre

Az üvegházhatású gázok nyilvántartása érdekében 350 millió forintos vissza nem térítendő európai uniós támogatásból hozza létre a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) a nemzeti üvegházgáz adatbázist, amely hozzájárulhat Magyarország klímaváltozással összefüggő törekvéseinek sikeréhez, a fenntartható gazdaság kialakításához - közölte az NFM kedden.
2017.04.18. 18:42

Elkezdték feltölteni az adatainkat

Megkezdődött az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) feltöltése személyes adatainkkal. Ezzel véget érhet az a gyakorlat, hogy a beteg viszi magával a leleteket egyik orvostól a másikig – számolt be Tóth Mónika, a KPMG szenior menedzsere.
2017.04.01. 18:27

Legyen KOMÁ-s!

Érdemes kérni a vállalkozásoknak, de akár magánszemélyeknek is, hogy bekerüljenek a köztartozásmentes adózói adatbázisba - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. A szervezet szóvivője azt mondta: aki ezen szerepel, annak nem kell külön kérnie igazolást arról, hogy nincs adótartozása.
2017.02.20. 18:00

Veszprémi pizzériából lopta el több ezer vevő adatait a magabiztos hekker

Több ezer veszprémi és Veszprém környéki lakos személyes adatai, e-mail címe és jelszava került ki az internetre, miután feltörték egy helyi pizzéria weboldalát. A hekker jelentkezett, hogy csak a weboldalak védtelenségére kívánta felhívni a figyelmet, és nem tart attól, hogy elkapják.
2016.09.02. 07:48

Netre rendezték az erdélyi magyar népzenei gyűjtéseket

A Romániai Magyar Néptánc Egyesület az interneten elérhető adatbázisba rendezte a számára felajánlott erdélyi magyar népzenei és néptáncgyűjtéseket - tájékoztatott Deák Gyula, az egyesület elnöke.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018