eur:
385.19
usd:
355.36
bux:
69385.18
2024. május 24. péntek Eliza, Eszter

Címke: adat (384 cikk)

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők
2024. április 26. 16:13
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők
A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
Most megtudhatja, hogy mennyire drága utcában lakik
2023. november 30. 06:39
Most megtudhatja, hogy mennyire drága utcában lakik
Megújult formában és kibővült tartalommal, valamint területi és időbeli összehasonlítást is lehetővé tevő lekérdezőfelülettel érhető el mostantól a Központi Statisztikai Hivatal Ingatlanadattár című kiadványa. A felület ingyenes eléréssel, területi bontásban mutatja be a használt lakások négyzetméterárát. A városokban utcánként is közli az átlagos árakat. A részletekről Székely Gábornét, a KSH Lakásstatisztikai Osztályának vezetőjét kérdeztük.
Háború indult egészségügyi adataink megszerzéséért
2023. május 21. 08:00
Háború indult egészségügyi adataink megszerzéséért
Az elmúlt években megnövekedett a kibertámadások száma a magyar egészségügyben, még zsarolóvírus-támadás is előfordult - mondta az InfoRádiónak a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ stratégiai igazgatóhelyettese. Palicz Tamás kiemelte: múlt héten együttműködési megállapodást kötöttek a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetével, hogy csökkenjen a veszély.
×
×
×