INFORÁDIÓ 
2019. december 6. péntek
Miklós

étterem

2019.11.23. 13:15

Bíró Lajos: felnőttek a fiatal sztárséfek, mégis hiányzik az utánpótlás

A vezető magyar szakácsoknak már nem kell szégyenkezniük külföldön, sokan nemzetközi szinten is megállják a helyüket – mondta Bíró Lajos séf az InfoRádióban. A szakember szerint a hazai vendéglátás egyes szegmenseiben, ettől függetlenül, még mindig komoly hiányosságok tapasztalhatók, amit az oktatás újjászervezésével lehetne orvosolni.
2019.06.29. 20:00

Megnézné a világ legjobb éttermét? Itt van a közelben

Kijött a világ legjobb éttermeit összegző The World`s 50 Best Restaurants lista, az első helyen a 3 Michelin-csillagot szerzett francia Mirazur étterem végzett. A kritériumokról Hamvas Zoltán, a Bocuse d`Or Akadémia elnöke beszélt az InfoRádióban.
2019.05.02. 21:21

Megverte vendégeit egy fogadós, mert reklamáltak

A felső-ausztriai Bad Schallerbach egyik fogadósa csúnyán megvert és megsebesített négy vendéget, köztük egy magyart, akik szóvá tették, hogy nem a megrendelt ételt vitték ki nekik - közölte csütörtökön az osztrák rendőrség.
2019.03.19. 19:49

Hamvas Zoltán: elfoglalták a helyüket a 25-40 éves séfek

Jó irányban halad a gasztronómia Magyarországon, szinte forradalmi változások zajlottak az elmúlt években és mindez mára meghozta az eredményét - erről beszélt Hamvas Zoltán, a Magyar Bocuse D'Or Akadémia elnöke.
2019.03.16. 18:06

A budapesti éttermi foglalás sokszor már a repülőjegynél is sürgősebb

A korábbi 80-ról mára 20 százalékra csökkent a jelentős magyarországi éttermekben az import alapanyagok aránya - még úgy is, hogy a kakaó és bizonyos fűszerek továbbra sem lesznek megtermelhetők Magyarországon. Gasztronómiai helyzetkép Hamvas Zoltántól, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnökétől, és Szulló Szabinától, a Stand étterem séf-tulajdonosától.
2019.02.26. 09:18

A Stand lett az év étterme 2018-ban

A Stand, Széll Tamás és Szulló Szabina mindössze fél éve nyitott fine dining étterme kapta a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme díjat a hétfőn Budapesten megrendezett díjátadó gálán.
2019.02.09. 15:55

Felmérték az étterembe járási szokásokat, több meglepő eredmény is született

A Dining Guide néhány hazai csúcsétteremmel karöltve felmérte, mennyit járnak a magyarok étterembe, hogyan és milyen helyet választanak, milyen ételeket szeretnek fogyasztani. Mennyit költünk havi átlagban éttermekben? Van-e hatása a gasztroforradalomnak a fogyasztásunkra? Ki a legismertebb séf az országban?
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018