eur:
393.01
usd:
366.42
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Üdülőben alvó vendégeket raboltak ki

Üdülőben alvó vendégeket raboltak ki

Amíg a sértettek aludtak, a szobájukban lévő értékeiket elvitték.

A Komáromi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésével gyanúsít három embert. A nyomozás adatai szerint a 36 éves Sz. Imre, a 21 éves V. Rebeka és egy 17 éves társuk 2017. június 18-án hajnalban bemásztak egy komáromi üdülő udvarára, ahol a lakóépület több szobájába is benyitottak.

Az egyik helyiség előszobájából készpénzt és műszaki cikkeket, valamint okmányokat, ruhaneműt és indító kulcsot loptak el. A cselekményük során a sértettek a belső szobában aludtak.

Üdülőben alvó vendégeket raboltak ki

A megszerzett értékekkel együtt azonnal távoztak a területéről és a zsákmányt szétosztották, a pénz egy részét elköltötték - olvasható a police.hu-n.

A rendőrök azonosították a három komáromi lakost és őket még ezen a napon a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították. A megtartott házkutatások során az ellopott tárgyakat lefoglalták és azt a sértettek részére visszaadták.

Üdülőben alvó vendégeket raboltak ki

Sz. Imre lakcímén kábítószergyanús növényi származékot is lefoglaltak. A kábítószer teszt a 36 éves férfi és a 21 éves nő vonatkozásában pozitív értéket jelzett. Ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt külön eljárást indítottak.

Címlapról ajánljuk

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
A magyar államadósság fontos része, mégis alig tudunk róla valamit: mire jó a Diszkont Kincstárjegy?

A magyar államadósság fontos része, mégis alig tudunk róla valamit: mire jó a Diszkont Kincstárjegy?

Az elmúlt években újra emelkedett a Diszkont Kincstárjegyek (DKJ) aránya a magyar adósságfinanszírozáson belül, azt követően, hogy 2015-2021 között jelentősen visszaesett az állományuk. A Diszkont Kincstárjegy fontos likviditáskezelési eszköz, ezzel tudja ugyanis a finanszírozási igény rövidtávú ingadozását simítani az állam. 2024-ben fontos változások tapasztalhatók ezen a piacon, jelentősen csökkenhet a forgalomban lévő sorozatok száma és hamarosan elindulhat a csereaukciós rendszer.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×