eur:
392.23
usd:
365.31
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Beismerő vallomást tett az ibrányi gyilkosság gyanúsítottja

Beismerő vallomást tett az ibrányi gyilkosság 27 éves, román állampolgárságú gyanúsítottja, aki egy 51 éves férfit sebesített meg halálosan a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisvárosban - közölte a rendőrség.

A külföldi házaló árus vasárnap nyakon szúrta áldozatát, aki maga hívott mentőt a házához, de mire a segítség megérkezett, életét vesztette, hiába próbálták újraéleszteni - emlékeztetett Fedor Rita, a szabolcsi főkapitányság helyettes sajtószóvivője.

Hozzátette: a román állampolgárt nem sokkal később, az ibrányi rendőrőrs egyik, a gyilkosság helyszínére riasztott munkatársának hely- és személyismerete alapján fogták el. A rendőr zászlós - miután kiderült, hogy egy árus járt az áldozat lakásán, s róla személyleírás is volt - telefonon értesítette az ibrányi MÁV-állomás forgalmistáját, feltételezve, hogy a gyanúsított vonattal akar távozni a településről. A vasutas a megadott személyleírás alapján felismerte a férfit az állomáson még bent álló vonat utasai között, ezt jelezte a rendőröknek, akik a helyszínen elfogták a külföldit.

A nyomozás eddigi bizonyítékai és a beismerő vallomás alapján a rendőrség kezdeményezi a gyanúsított előzetes letartóztatásba helyezését.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×