eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 14. vasárnap Tibor
fotó: Sipos Dávid Facebook-oldala.
Nyitókép: Sipos Dávid Facebook-oldala.

Leállították a fesztivált Dunakeszin, súlyos infarktust kapott egy ember

Éjfél után leállították a Dunakeszi Feszt nevű két és fél napos zenei fesztivált. Egy ember rosszul lett, sokáig küzdöttek az életéért.

A Dunakeszi Fesztet ma este egy nagyon súlyos szívinfarktus miatt idő előtt be kellett zárni - írja a város egyik alpolgármestere a közösségi oldalán. Az eset már a főműsor, a majd 10 ezer nézőt hozó Halott Pénz-koncert után történt.

Sipos Dávid azt írta, hogy a gyors helyszíni mentős beavatkozásnak köszönhetően a beteget kórházba szállították.

A politikus külön megköszönte a "helyszíni egészségügyi dolgozóknak, a mentősöknek és a helyszínre szórakozni érkező NAV egyik pénzügyi nyomozójának, aki egészségügyi végzettségének köszönhetően azonnal megkezdte az újraélesztést".

Úgy tudjuk, hogy az idősebb férfit kritikus állapotban vitték kórházba. A rohammentő jött érte. A mentők szerint kizárólag azért találták életben a fesztiválozót, mert a helyszínen már kapott szakszerű elsősegélyt. Arról is beszéltek a nézők a helyszínen, hogy a rendezvény leállítása logikus és elkerülhetetlen döntés volt.

Az Infostart úgy tudja, hogy a mai programokat megtartják, a koncertek délután 5 órakor kezdődnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Irán megindította támadását Izrael ellen, drónokat és rakétákat lőtt ki - Folyamatosan frissülő cikkünk

Irán megindította támadását Izrael ellen, drónokat és rakétákat lőtt ki - Folyamatosan frissülő cikkünk

Szombat késő este Irán megindította támadását Izrael ellen: több hullámban száznál is több drónt indított útnak Irak légterén keresztül, valamint rakétákat is kilőttek. Izrael követi a drónok és rakéták útját, valamint légtérzárat rendelt el vasárnap hajnaltól. Vasárnap hajnalban megérkeztek az első hírek arról, hogy az amerikai haderő több drónt is megsemmisített Szíria és Jordánia felett. Irán közben vasárnap hajnalban azt is bejelentette, hogy a drón- és rakétacsapás lezártnak tekinthető, válaszlépésnek nevezték ezt a szombat éjszakai akciót Izrael Damaszkuszban végrehajtott  Cikkünket folyamatosan frissítjük a beérkező információkkal.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×