eur:
388.98
usd:
363.6
bux:
68137.44
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
fotó: Infostart
Nyitókép: Infostart

Szerelmi vallomást posztolt Szijjártó Péter

A városában zajló Dunakeszi Fesztről jelentkezett be a magyar külgazdasági és külügyminiszter.

"Ráveszel, mindenre ráveszel…, Halott Pénz a Keszifeszten" - írta közösségi oldalán Szijjártó Péter. A fotón összebújva néznek a kamerába a feleségével. Mint köztudott a politikus és családja Dunakeszin lakik.

Dunakeszin péntek óta két és fél napos fesztivál zajlik. Az első nap azonban nem volt zökkenőmentes. Az Azahriah-koncertre érkezők nagy száma miatt sok ember torlódott fel a bejáratnál. Kollégánk tájékoztatása szerint autóval vagy másfél órába tellett eljutni a helyszínre, és hazafélé is hasonló volt a helyzet.

A gondot az jelentette, hogy bár a város lakóinak ingyenes a fesztivál, de nulla forintos jegyet nekik is "venniük kell" a városi kártyájukkal. Így a pénztárak nem bírták a terhelést, hiszen a tinik bálványának koncertjére nagyon sok fizetős vendég is érkezett.

A helyzetet a rendezők végül úgy oldották meg, hogy mindenkit beengedtek.

Szombaton, amikor a külügyminiszter fotója készült, már minden rendben ment. Ezt mi is a helyszínen tapasztaltuk. Az ok egyértelmű, a dunakesziek már megkapták karszalagjaikat, így ők simán besétálhattak a rendezvény helyszínére. Nagyjából 5-10 percet kellett csak várni a bejáratnál.

Ha pedig a külügyminiszter kedvenc dalára kíváncsi, azt itt nézheti meg. A szám egyébként a Valami Amerika 3 egyik betétdala volt:

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×