eur:
390.9
usd:
360.04
bux:
73174.1
2024. július 26. péntek Anikó, Anna

Repeszt a Balaton felé a MÁV által bérelt mozdonyok első példánya

A MÁV–Volán-csoport tizenöt jó állapotú, megbízható dízelmozdony bérbevételét tervezi egy svéd lízingcégtől. A német Henschel által gyártott első dízelmozdony már úton van, július végén érkezik Magyarországra.

A mozdonyok a műszaki átalakítás, sikeres hatósági engedélyeztetési eljárás után, várhatóan ősszel állnak forgalomba.

Elsősorban a nyugat-magyarországi nagy utasforgalmú vonalakon, így többek között az északi Balaton-parton, Balatonfüred és Tapolca között láthatják az utasok a vonatok élén. Az első már úton van, a napokban érkezik Magyarországra - írja a VEOL.

Forrás: MÁV-Volán
Forrás: MÁV-Volán
Címlapról ajánljuk
Élő: A 2024-es párizsi olimpia megnyitója

Élő: A 2024-es párizsi olimpia megnyitója

Eljött a nagy nap: minden idők legrövidebb olimpiásza után, alig több, mint három évvel a 2020-ról 2021-re halasztott tokiói játékok zárását követően, 19.30-kor megkezdődött a 2024-es nyári játékok rendkívülinek ígért megnyíitó ünnepsége. Az Infostart élőben követi a látványos programot, a közjogi méltóságok reakcióit, a láng megérkezését, a tűz fellobbantását, a nyitó beszédeket és természetesen a Böde-Bíró Blanka és Tóth Krisztián vezetésével érkező magyar, továbbá a többi küldöttség bevonulását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×