eur:
391
usd:
359.97
bux:
73233.83
2024. július 26. péntek Anikó, Anna
Éjszakai fürdőzés a Magyar Fürdőszövetség Strandok éjszakája rendezvényén a pesterzsébeti fürdőben 2023. július 29-én.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére július 27-én az idén is megrendezik a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott.

A fürdőszövetség az MTI-hez eljuttatott közleményében ismerteti: másfél évtized alatt hagyománnyá vált, hogy a strandok színvonalas programokkal várják az éjszakai fürdőzés kedvelőit, várhatóan megtelnek a magyarországi fürdők.

A családokra számítva már napközben lesznek gyermekprogramok, így például arcfestés és csillámtetoválás, bohóc, animációs játék, légvár és óriásbuborék-varázs, cukorkaágyú, csúszdaverseny.

A nagyobbakat buli várja: strand-, pool-, koktél-, lufi- és habparti, zene és tánc minden formában, például dj show, retró diszkó, zumba, brazil és latin tánc, salsa a vízben. Igazi attrakciónak ígérkeznek az éjszakai szaunaszeánszok, a strandmozi, a tűzzsonglőr és a különleges zenés lézershow.

A Strandok éjszakája akcióban részt vevő fürdők az aznapi nyitvatartást maguk alakítják ki. A strandok többsége ezen a napon éjfélig nyitva lesz, de akad olyan hely is, ahol hajnali 1-ig vagy akár 2-ig lehet majd bulizni. Több helyszínen kedvezményt is nyújtanak a fürdők az éjszakai strandolásra érkezőknek.

A programhoz csatlakozott fürdők teljes listája és a programok a Magyar Fürdőszövetség oldalán megtalálhatók.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Megnéztük, milyen a kartonpapír ágy és a hangfürdő – a mindig nyüzsgő olimpiai faluban jártunk

Megnéztük, milyen a kartonpapír ágy és a hangfürdő – a mindig nyüzsgő olimpiai faluban jártunk

Egyre több a rendfenntartó az utak mentén, ahogy a médiabusz Párizs északi része felé halad - ebből is látszik, hogy fontos helyre, az olimpiai faluba tartunk. Ez város a városban, ahol béke honol, és egy nappal a játékok hivatalos kezdete előtt már hatalmas nyüzsgés volt tapasztalható. Helyszíni riport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.26. péntek, 18:00
Sós Csaba
a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya
Vegyes mozgások a tőzsdéken

Vegyes mozgások a tőzsdéken

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, ezt követően pedig vegyesen mozgások látszanak az európai tőzsdéken is. Gazdasági események szempontjából ma havi amerikai PCE-adatokra lesz érdemes figyelni, ám mivel a második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, ez önmagában kevésbé lesz érdekes. Emellett érkezik még a Michigan Egyetem fogyasztói hangulatindexe és az 5 éves inflációs várakozásokat is megismerhetjük Amerikában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 26. 10:06
×
×
×
×