Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Divatba jött a nagy fenék

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Afrikában divatba jött a terebélyes hátsó, két elefántcsontparti lemezlovas száma miatt. A siker nyomán a popsi méretét növelő, de veszélyes csodaszerek özönlötték el a piacokat.

Amikor felcsendül DJ Mix és DJ Eloh: Borbaraba, vagyis méretes popó című száma, a táncparkett megtelik a hátsójukat vígan rázó emberekkel. Az új táncőrületnek az elefántcsontparti futballválogatott is behódolt, a közelmúltban megrendezett
Afrika-kupán például minden egyes gól után bősz riszálásba kezdtek Drogbáék.

A Borbarabát éneklő DJ-páros elmondása szerint elsősorban az afrikai nők előtt akart tisztelegni a számmal, bár tisztában vannak vele, hogy zenéjük mindkét nemet elérte. A zenészek egyik háttértáncosa szerint a Borbaraba segít a nagyobb méretű nőknek abban, hogy legyőzzék terebélyesebb hátsójuk miatt érzett szégyenlősségüket.

A nagy fenék körül kialakult őrület azonban komoly veszélyeket rejt magában, Abidján városának kiterjedt piacán ugyanis megjelentek a testrész méretét növelő csodaszerek. A kis ampullákban 2 dollárért (340 forintért) kapható szert naponta egyszer kell beinjekciózni az izomba, hogy a kívánt növekedés meginduljon.

Akit a fecskendő gondolata elriaszt, ugyanezért az összegért krém formájában is megveheti a szert, amelynek doboza nem tartalmaz részletes leírást az összetevőkről. A címkén mindössze a B12 vitamint a nagy fenék és nagy mell feliratokat tüntették föl.

Az egészségügyi minisztérium nem engedélyezte a szert, amelyet a legtöbb nőgyógyász is gyanúsnak tart.