eur:
392.77
usd:
366.29
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Már 102 éves, de még vállal aktfotózást

Nagy-Britannia egyik falucskájában aktfotózásra adta a fejét egy 102 éves hölgy, hogy így segítse a település focicsapatát. A képe a település jövő évi naptárjába kerül majd be.

Az 1905-ös születésű Nora Hardwick Miss Novemberként pózol az ancasteri falinaptár egyik oldalán, a kép a helyi kocsma bárpultja mögött készült róla.

"A vállamra egy rózsaszín kendőt terítettek, de az én koromban már nincs is olyan alakom, hogy azt teljes egészében megmutassam" - vallotta be az asszony, aki szerint egy nagyon ízléses fotó készült.

Nora Hardwick szerint azért kérhették fel, mert ő a legidősebb ember a faluban, és gyakran jótékonykodik. Mindez természetesen szerinte is nagyon vicces.

Az asszonynak egyébként két ükunokája van, saját gyermekei pedig 80, 74 és 62 évesek. 1933 óta él Ancasterben, és postásként dolgozott 72 éves koráig, amikor nyugdíjba vonult.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×