eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

Szexbotrány a brit királyi hadseregben - képpel

Hatalmas botrányt okozott a brit királyi hadseregben, amikor Emma Williams őrvezetőről olyan képek terjedtek el, melyeken csak a rendszeresített vörös sapka látható rajta.

A húszas éveiben járó Emma Williams jó ötletnek tartotta, hogy egy vacsora után csak a csapatánál rendszeresített vörös sapkát viselve gyakorlatilag meztelenül pózoljon szeretőjének, aki erről fényképet is készített.

A kép azonban természetesen önálló életre kelt és e-mailben bejárta szinte az egész brit hadsereget. Az ügy azzal kezdődött, hogy valaki ártatlanul elküldte a fotót egy barátjának - a kép órákon belül az Irakban szolgáló katonákat boldogította. Ön is megnézheti, ha ide kattint!

Emma Williams szempontjából sokkal kellemetlenebb volt, hogy a kép eljutott a parancsnokához is, aminek a következménye egy nem túl barátságos elbeszélgetés lett a katonai viselkedési kódex betartásáról.

Az őrvezetőt egyébként formálisan nem marasztalták el, de határozottan felhívták a figyelmét arra, hogy a jövőben ne hozzon szégyent az ezredére.

Emma Williams egyébként jelenleg is Afganisztánba készül, ahol - a sors furcsa fintoraként - a katonai törvény betartására ügyel majd és közben alighanem erősen reménykedik, hogy ruhában nem ismerik majd fel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×