eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház főigazgatója beszédet mond Psota Irén kétszeres Kossuth-díjas színművész, a nemzet színésze tiszteletére állított emléktábla avatásán a II. kerületi Bem rakparton 2019. március 28-án. A 2016-ban elhunyt színésznő március 28-án ünnepelte volna kilencvenedik születésnapját.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Vidnyánszky Attila egyelőre marad

Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház vezérigazgatója a mai napon benyújtotta lemondását Csák János kulturális és innovációs miniszternek - áll a minisztérium közleményében.

A miniszter a színházban történt balesettel kapcsolatos vizsgálat lezárultát követően foglalkozik a kezdeményezéssel - írja a szaktárca.

Addig is

Vidnyánszky Attila maradéktalanul ellátja a színház vezetésével összefüggő feladatait.

A Minisztérium továbbra is folyamatos kapcsolatot tart az intézménnyel és figyelemmel követi a vizsgálati eljárást.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Itt az új magyar vásárlási őrület: egyre több helyről távozhatunk fizetés nélkül

Itt az új magyar vásárlási őrület: egyre több helyről távozhatunk fizetés nélkül

Erősen megoszlanak a vélemények a „buy now, pay later” (BNPL) jelenségről. Egyesek a vásárlói élményt forradalmasító üzleti lehetőséget, mások csak az áruhitel újrafestett változatát látják benne. Tény, hogy nálunk is sikerült mára megvetnie a lábát: fél év alatt ötszörösére ugrott azon online kereskedelmi helyek, webáruházak aránya Magyarországon, amelyek ezt az újfajta halasztott vagy részletfizetési lehetőséget kínálják. A finanszírozói oldalon már három magyar céget és két multit is találunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×