eur:
394.4
usd:
371.58
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Felboruló tréler okozott karambolt és teljes útzárat az M3-ason

A 84-es kilométernél történt a baleset a Nyíregyháza felé vezető oldalon. Frissítés: megszűnt a lezárás.

Baleset miatt lezárták az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalát a 84-es kilométernél, Karácsond közelében, miután felborult egy autószállító tréler, majd a balesetet későn észlelve még két személygépkocsi a trélernek ütközött – közölte a rendőrség a honlapján.

Frissítés: Megszűnt a reggeli baleset miatti útlezárás az M3-as autópályán Nyíregyháza felé, a forgalom ismét zavartalan Karácsond közelében – közölte a rendőrség vasárnap délelőtt a honlapján.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a balesetben senki nem sérült meg.

Az autósok az adácsi lehajtónál kerülhetnek, majd Ludasnál térhetnek vissza az autópályára.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×