eur:
393.78
usd:
365.33
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Robbanás a Mátrában

Felrobbant és összedőlt egy családi ház Mátranovákon, a balesetben egy ember megsérült – közölte a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott szóvivője.

A robbanás keddre virradó éjszaka történt a Dózsa György úton.

A helyszínre a bátonyterenyei, pétervásárai és salgótarjáni hivatásos tűzoltók, valamint a Nógrád megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei vonultak. A terület átvizsgálása során egy embert találtak az udvar hátsó részén, őt átadták a mentőszolgálatnak - közölte Molnár Adrienn.

A tűzoltók elzárták a gázt, a gázszolgáltató mérései ezután már nem mutattak ki magas gázkoncentrációt.

Az áramszolgáltató szakembere leválasztotta az ingatlant az elektromos hálózatról. Az eset során több szomszédos ingatlan is megrongálódott, de mindegyik lakható maradt.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×