INFORÁDIÓ 
2019. május 27. hétfő
Hella

inforádió

születésnap

18

nagykorú

Tizennyolc éves lett az InfoRádió

Tizennyolc éves lett az InfoRádió

Infostart

Tizennyolc éve, 2000. október 2-án indult Magyarország első és egyetlen hírrádiója, az InfoRádió.

A most 18 éves csatorna honosította meg Magyarországon a hírrádiózás műfaját. A negyedóránkénti gyors, hiteles, megbízható, releváns és elfogulatlan hírszolgáltatás mellett a közélet legfontosabb és legfrissebb információit helyszíni tudósításokkal, rendkívüli híradásokkal és magazinműsorokkal egészíti ki. Abban is egyedül áll Magyarországon, hogy egyáltalán nem sugároz zenét. A politikai-közéleti médiumoktól pedig az is megkülönbözteti, hogy nem sugároz saját véleményt vagy kommentárt. Aréna című egyórás műsora az ország egyik legtöbbet idézett rádióadása. 2001 óta a BBC szakmai partnere.

Az InfoRádió készítői 2018-ban, a "tárgyilagosság olvasható" mottóval indították el az infostart.hu című internetes hírportált, melynek olvasottsága néhány hónap alatt meghaladta a napi 50 ezer egyedi látogatót.

Az immár nagykorú hírrádió műfajteremtő tevékenységét számos egyéb elismerés mellett ötször díjazták Superbrand címmel, 2008-ban Joseph Pulitzer-emlékdíjjal, 2013-ban pedig Prima Primissima díjjal tüntették ki.

Nyitókép: Pixabay

Kapcsolódó hang

InfoRádió 18+ - rövid változat
 


InfoRádió 18+ - hosszú változat
 


A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018