eur:
391.07
usd:
366.54
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Újabb nyomozás Erzsébetvárosban

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen a Fővárosi Főügyészség Vattamány Zsolt VII. kerületi fideszes képviselő feljelentése alapján - tájékoztatta a főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

Skoda Gabriella, akit az MTI az Index hírportálon megjelent információ alapján keresett meg, elmondta: a képviselő eredetileg a Központi Nyomozó Főügyészségnél tett feljelentést, ám a nyomozó főügyészség áttette azt a Fővárosi Főügyészséghez, mert álláspontjuk szerint nem hozható szoros összefüggésbe a náluk folyamatban levő büntetőüggyel.

A Fővárosi Főügyészség július 1-jén rendelte el az ügyben a nyomozást és annak lefolytatásával a Budapesti Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi főosztályát bízta meg.

Skoda Gabriella a feljelentésről annyit mondott: az három VII. kerületi ingatlan elidegenítésével, illetve apportálásával kapcsolatos, az ügyletekkel a feljelentő szerint különösen nagy vagyoni hátrány érte az önkormányzatot.

Sajtóhírek szerint a Fidesz kerületi frakcióvezetője múlt heti feljelentésében az Almássy téri Szabadidőközpont, az Akácfa utcai öregek otthona és a Kertész utca 23-as számú épület eladása, illetve apportálása miatt tette feljelentését.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×