eur:
390.59
usd:
366
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Hiányolja a fürdőszövetség az egységes szabályozást

Egységes szabályozással, kiszámítható feltétel- és finanszírozási rendszerrel Európa valódi gyógyvíznagyhatalmává válhatna Magyarország, egyelőre azonban teljesen ellentmondásos a hazai fürdőszabályozás - írta hétfői számában a Népszabadság Vancsura Miklósra, a Magyar Fürdőszövetség elnökére hivatkozva.

Az elnök példaként a lapnak azt mondta, hogy az uszodai csúszdákat a mai napig a mutatványosokra vonatkozó előírások alapján kell működtetni.

A szövetség a teljesen elavult fürdőszabályozás újragondolását, egységes feltételrendszer kidolgozását kéri a kormánytól, az erről szóló részletes szakmai anyagát eljuttatja a kabinetnek.

Címlapról ajánljuk
Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul
A szakértő válaszol

Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul

A brit belügyminisztérium hétfőn többek szerint a vártnál hetekkel korábban elkezdte azoknak a menedékkérőknek az őrizetbe vételét, akiket Ruandába szándékozik kitelepíteni. Az InfoRádió Gálik Zoltántól, a Corvinus Egyetem docensétől tudakolt részleteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
A republikánusok és a demokraták együtt vittek be ütést Oroszországnak

A republikánusok és a demokraták együtt vittek be ütést Oroszországnak

Egyhangú döntéssel megszavazta kedd este az amerikai szenátus azt a törvényjavaslatot, amely megtiltja a dúsított urán Oroszországból történő behozatalát. Az orosz uránimport betiltásáról szóló törvény, amely most a Fehér Házba kerül Biden elnök aláírására célja, hogy a hatályba lépést követő 90 napon belül megtiltja az amerikai importot, ugyanakkor 2028 januárjáig átmeneti felmentéseket is tartalmaz – írja a Bloomberg.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×