eur:
392.85
usd:
366.2
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Holnap kezdik kézbesíteni az ajánlószelvényeket

Holnap kezdik kézbesíteni az áprilisi országgyűlési választásról szóló értesítőt és ajánlószelvényt. A papírokat a több mint 8 millió választópolgárnak péntekig kell megkapnia. Virág Rudolf, az Országos Választási Iroda vezetője korábban az InfoRádióban elmondta: színes festékkel és perforációval látták el az ajánlószelvényeket, hogy megelőzzék az esetleges hamisításokat.

Szólt arról is, hogy a szelvények jobb felső sarkába kézzel is tapintható Magyarország-térkép perforációt helyeztek el, így arról még színes fénymásolóval sem lehet jó minőségű másolatot készíteni. Az Országos Választási Iroda vezetője hangsúlyozta: az ajánlás csak akkor érvényes, ha azt az eredeti, kikézbesített szelvényen teszi meg a választópolgár. Szólt arról is, hogy ha a választó jövő hét péntekig sem kapja meg a szelvényt, akkor azt a polgármesteri hivatalnál kell jeleznie.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 07:49
×
×
×
×