eur:
392.91
usd:
366.42
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: microsoft.com

Kiderült, idén mikor rukkol elő újdonságaival a Microsoft

A hagyományos Build fejlesztő konferenciát az idén a járványhelyzet miatt a virtuális térben tartják meg.

Akárcsak a többi nagy technológiai cég, a Microsoft is tart éves konferenciát a fejlesztőinek. A cég megerősítette, hogy május 25. és 27. között kerül sor idei Build fejlesztői konferenciájára, a rendezvényt a virtuális (online) térben tartják meg – írja a hvg.hu.

A vállalat szóvivője megerősítette a dátumot, de nem árulta el, mikor nyitják a regisztrációt. Az idei fő konferenciát kisebb, What’s Next... (Mi következik?) virtuális események egészítik ki – ezek tulajdonképpen a Microsoft termékbemutatói. Lesz majd a Windows számára is ilyen rendezvény.

A legutóbbi Build események nagy hangsúlyt fektettek az Office-ra, az Azure-ra, a Power platformra és az IoT-re, és csak kisebb mértékben fókuszáltak a Windowsra. A következő What’s next for Windows témája a közelgő Windows 10 21H2 frissítés lehet, ami várhatóan több jelentős fejlesztést is hoz.

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×