eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Kubatov Gábor, az FTC elnöke beszél a csapat szurkolóival rendezett találkozón a budapesti Groupama Arénában 2016. április 21-én.
Nyitókép: Kovács Tamás

A válság furcsa versenyét is igyekszik megnyerni a Ferencváros

Győztesen szeretne kikerülni a labdarúgó NB I éllovasa vírushelyzetből is; fizetéseket vágtak vissza.

Intrejút adott az M4 Sportnak Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke. Reményei szerint erősebben jönnek ki a járványhelyzetből azt követően, mint a versenytársak. Merthogy - mint mondta - ami most van, az is verseny.

Mint elárulta, egy kivétellel - nevet nem mondott - a játékosok mind szolidárisak voltak, lemondtak a fizetésük ötödéről. Hozzátette, legalább ilyen mértékű fizetéscsökkenés vár a vízilabdázókra és a kézisekre is - olvasható az Index összefoglalójában. Ismert, a kézilabdaszezont törölték, vízilabdában pedig a legkorábban nyáron lehet meccselni.

Kubatov Gábor bízik benne, be tudják fejezni a labdarúgószezont, mint mondta, az MLSZ is "így áll hozzá", akár zárt kapuk mögött is.

A mostani helyzetben eddig a ZTE és a Vidi tette egyértelművé álláspontját, előbbi kieső nélküli bajnokságot szeretne, utóbbi szintén vágott 20 százalékot a béreken.

Az interjúba itt lehet belenézni:

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×