eur:
392.2
usd:
366.79
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Jordan Henderson, a Liverpool (b) és Fabián Ruiz, a Napoli játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája hatodik, utolsó fordulójában, a C csoportban játszott FC Liverpool - SSC Napoli mérkőzésen Liverpoolban 2018. december 11-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Az olasz foci már azt hiszi, mindjárt itt a vége a járványnak

Szerdára várják edzésre a Napoli labdarúgóit, de több klub is tervezget már.

Hiába sújtja az európai országok közül egyelőre Olaszországot leginkább a koronavírus, néhány élvonalbeli olasz klub azt tervezi, hogy a jövő héten közös edzéseket tartanak a játékosoknak.

Miközben Olaszország lassan Kína nyomában jár a fertőződések számában, a halottak mennyiségét tekintve pedig már "vezet", Bergamót és Lombardiát pedig elszigetelték az ország többi részétől, a sportélet pedig március 9. óta áll, és futballisták is elkapták a fertőzést, a Napoli maga már be is jelentette, hogy szerda délelőtt a sportközpontjukban edzés lesz.

Ez viszont az olasz labdarúgók szakszervezetének vezetője, Damiano Tommasi szerint szerint veszélyes.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×