eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Kassai Viktor játékvezető a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában játszott Debreceni VSC – Vasas FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2018. április 28-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Kaká, Drogba és Kassai Viktor osztálytársak lesznek

További illusztris nevek is vannak még az UEFA osztálynaplójában.

Kassai Viktor, Kaká és Didier Drogba is részt vesz az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) következő topmenedzserképző kurzusán.

Az aranylabdás brazil Kaká mellett a hozzá hasonlóan szintén Bajnokok Ligája-győztes honfitárs, Julio Cesar, a francia Florent Malouda és az elefántcsontparti Drogba is bekerült abba az osztályba, amelynek tagja még az orosz Andrej Arsavin, valamint a 2011-es BL-döntő magyar játékvezetője is.

A 20 hónapos kurzus során hat európai városban, valamint zárásként New Yorkban kapnak gazdasági, vezetéselméleti és marketing képzést a hallgatók.

Az UEFA elsősorban egykori topjátékosoknak biztosít lehetőséget arra, hogy a karrierjük során megszerzett tapasztalatokra építve képezzék magukat, és a sportág legmagasabb szintjén - nemzetközi vagy nemzeti szövetségeknél, illetve a legnevesebb kluboknál - vállaljanak vezetői feladatokat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×