eur:
393
usd:
366.3
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Megbokrosodott lovak miatt többen megsérültek a szajoli fogathajtó versenyen

Hatan sérültek meg vasárnap azon a szajoli fogathajtó versenyen, ahol megbokrosodott lovak miatt a közönség közé hajtott egy szekér - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat az MTI-t.

Közölték: a helyszínre érkező négy mentőegység hat sérültet - három gyermeket és három felnőttet - látott el. A sérültek többnyire zúzódásos sérüléseket szenvedtek, egy gyermeknél agyrázkódás, egy felnőttnél végtagtörés lehetősége vetődött fel, de mindegyikük stabil állapotban került kórházba.

A Jász-Nagykun Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon azt írta, a szajoli sportpályán rendezett fogathajtó versenyen az egyik fogat elé befogott lovak vasárnap délelőtt eddig ismeretlen okból megbokrosodtak és a közönség közé hajtottak. A szekér több nézőt elsodort, a balesetben a fogathajtó és a segédje is megsérült.

Az ügyben a Szolnoki Rendőrkapitányságon foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség gyanúja miatt indult nyomozás.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×