eur:
394.42
usd:
370.32
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Fradi-győzelem a magyar BL-rangadón

A Ferencváros magabiztos, 12-9-es győzelmet aratott az Eger otthonában a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének tizedik fordulójában. A két csapat között hét pontra nőtt a különbség a tabellán, ennek köszönhetően a Ferencváros minden bizonnyal ott lesz a sorozat nyolcas döntőjében, az Eger pedig lemarad arról

Az ünnepi magyar rangadónak az volt a tétje, hogy az Eger megőrzi-e esélyét a nyolcas döntőbe jutásra, ugyanis a csoport ötödik helyén négy ponttal volt lemaradva a még továbbjutó Ferencvárostól. A bajnoki címvédő fővárosiak egy sikerrel matematikailag még nem, de gyakorlatilag biztosíthatták részvételüket a nyolcas fináléban.

A két csapat szezonbeli öt összecsapását - a BL-ben, a bajnokságban és a Magyar Kupában is - a Ferencváros nyerte, s ezúttal is a zöld-fehérek kerültek kedvezőbb helyzetbe, ugyanis az egriek első számú védőjátékosa, Decker Ádám 65 másodperc alatt két hibát gyűjtött be.

A vendégek kontroll alatt tartották az összecsapást, az Eger ugyanakkor tartotta a lépést riválisával, amely a nagyszünetben két góllal vezetett.

A harmadik felvonásban az Eger szépen lassan "elfogyott", ezt pedig tökéletesen kihasználta a sokkal több klasszist felvonultató Ferencváros, és könnyedén döntötte el a mérkőzést.

A negyedik negyedben a hazaiak már csak kozmetikázni tudtak az eredményen.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×