INFORÁDIÓ 
2020. június 5. péntek
Fatime

labdarúgás

david beckham

zsarolás

football leaks

Így zsarolták meg David Beckhamet

Így zsarolták meg David Beckhamet

InfoRádió

A korábbi világklasszis angol labdarúgót, David Beckhamet képviselő ügynökség elismerte, pénzt követelt tőlük egy hacker, hogy ne szivárogtassa ki a cég és a futballista közötti levelezés kellemetlen részeit - írj a BBC.

A múlt héten jelent meg a brit sajtóban az a levelezés, amely miatt kellemetlen helyzetbe került David Beckham. A kiszivárgott e-mailek szerint a 41 éves exfocista azt kifogásolta, hogy nem ütötték lovaggá, és obszcén jelzőkkel illette az erről döntő testületet, illetve néhány kitüntetettet is. 

Most a Beckhamet képviselő PR-ügynökség megerősítette, hogy kelet-európai hackerek szerezték meg a magánlevelezésüket, és mielőtt nyilvánosságra hozták volna, pénzt követeltek a hallgatásukért. A Doyen Sports elutasította a zsarolást, és a rendőrséghez fordult.

Az e-maileket megpróbálták ezután a labdarúgók szerződéses ügyeiről rendszeresen szivárogtató Football Leaksnek eljuttatni, majd megküldték több lapnak is. A The Sun végül szombati számában közölte a levelezés részleteit.

Beckhanem egyelőre nem szólalt meg az ügyben, csupán a szóvivője közölte: régi, meghamisított és szövegkörnyezetéből kiragadott levelekből koholták az egész történetet.

A címlapról ajánljuk

Nagy tűz a II. kerületben

Kigyulladt egy társasház a II. kerületben - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság...
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018