eur:
387.6
usd:
359.64
bux:
69352.37
2024. május 10. péntek Ármin, Pálma
Így zsarolták meg David Beckhamet

Így zsarolták meg David Beckhamet

A korábbi világklasszis angol labdarúgót, David Beckhamet képviselő ügynökség elismerte, pénzt követelt tőlük egy hacker, hogy ne szivárogtassa ki a cég és a futballista közötti levelezés kellemetlen részeit - írj a BBC.

A múlt héten jelent meg a brit sajtóban az a levelezés, amely miatt kellemetlen helyzetbe került David Beckham. A kiszivárgott e-mailek szerint a 41 éves exfocista azt kifogásolta, hogy nem ütötték lovaggá, és obszcén jelzőkkel illette az erről döntő testületet, illetve néhány kitüntetettet is. 

Most a Beckhamet képviselő PR-ügynökség megerősítette, hogy kelet-európai hackerek szerezték meg a magánlevelezésüket, és mielőtt nyilvánosságra hozták volna, pénzt követeltek a hallgatásukért. A Doyen Sports elutasította a zsarolást, és a rendőrséghez fordult.

Az e-maileket megpróbálták ezután a labdarúgók szerződéses ügyeiről rendszeresen szivárogtató Football Leaksnek eljuttatni, majd megküldték több lapnak is. A The Sun végül szombati számában közölte a levelezés részleteit.

Beckhanem egyelőre nem szólalt meg az ügyben, csupán a szóvivője közölte: régi, meghamisított és szövegkörnyezetéből kiragadott levelekből koholták az egész történetet.

Címlapról ajánljuk
Majoross Gergely lesz az új jégkorongkapitány
Exkluzív bejelentés

Majoross Gergely lesz az új jégkorongkapitány

Magyar szövetségi kapitány veszi át a férfi jégkorong-válogatott irányítását – jelentette be az InfoRádió Aréna című műsorában Such György. A Magyar Jégkorong Szövetség elnöke arra tesz javaslatot az elnökségnek, hogy Majoross Gergely klubedzői munkája mellett dolgozzon a nemzeti csapatnál.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.10. péntek, 18:00
Such György a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke
Erdély Csanád a magyar jégkorong-válogatott csapatkapitánya
Fontos szintet tört át a forint

Fontos szintet tört át a forint

Csütörtökön február 23-a óta nem látott szintre erősödött a forint az euróval szemben. A forintnak ezúttal a vártnál magasabb amerikai segélykérelmek után a dollár gyengülése adott lendületet. Pénteken a magyar inflációs adat után is folytatódik az erősödés, ezúttal pedig a dollárral szemben szakított le fontos szintet a magyar fizetőeszköz. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×