eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Magic Johnson visszatér

A tulajdonos Jeanie Buss tanácsadójaként tér vissza a Los Angeles Lakers kosárlabdacsapatához Magic Johnson, a csapat korábbi sztárjátékosa.

A Lakersszel öt bajnoki címet nyert legendás irányító a klub csütörtök esti közleménye szerint a kosárlabdával és az üzlettel kapcsolatos minden területen segíti majd Jeanie Busst.

A tulajdonos négy éve, apja halála óta vezeti az együttest, ám eddig egyáltalán nem foglalkozott a sporttal kapcsolatos kérdésekkel, így a szakírók arra következtetnek, hogy komoly változások lesznek a Lakers vezetésében, melyben a kosárlabdával kapcsolatos teendőkért Jeanie testvére, Jim Buss a felelős, a gárda főigazgatója pedig Mitch Kupchak.

A Los Angeles Lakers a liga történetének meghatározó csapata, 31-szer játszott döntőt, amivel toronymagasan csúcstartó, 16 bajnoki címénél pedig csak a Boston Celtics nyert többször, 17 alkalommal.

Az elmúlt években ugyanakkor nagyon gyengén teljesít a csapat, a mostani lehet sorozatban a negyedik év, amikor lemarad a rájátszásról, márpedig a Lakersnél a 2012/13-as szezont követő mélyrepülést megelőzően csak egyszer fordult elő, hogy egymás után kétszer nem került a playoffba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×