eur:
392.81
usd:
366.15
bux:
66822.17
2024. április 25. csütörtök Márk

Pályázat útján választják ki Benedek utódját

Pályázatot ír ki a Magyar Vízilabda Szövetség a férfiválogatott szövetségi kapitányi posztjára – döntött az elnökség csütörtöki ülésén.

A leendő szövetségi kapitány jövő május végéig klubedzői feladatokat is elláthat, de ezt követően csak főállásban töltheti be a szakvezetői posztot a válogatottnál.  Elvárás a sportági edzői képesítés és az angol nyelv ismerete társalgási és levelezési szinten.

A december 9-én délig leadandó pályázati anyagban szerepelnie kell a jelenlegi helyzet felmérésének, a következő négy évre szóló program kidolgozásának, a szakmai célok kijelölésének, az ezekhez szükséges eszközök, feltételek, személyi pozíciók meghatározásának, az egyesületekkel való kapcsolattartásnak, és annak is, hogy a klubérdekeket hogyan kívánja figyelembe venni a jelentkező.

Az új szakvezető megbízatása 2017 elejétől 2020 végéig szól majd.

Benedek Tibor október 20-án jelentette be, hogy szerződése év végi lejártáig marad posztján, január 1-jétől már más látja el a szövetségi kapitányi feladatokat.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×