eur:
393.34
usd:
367.71
bux:
66268.5
2024. április 24. szerda György

Douchev-Janics Natasa meglepetésre készül

Az április óta tartó folyamatos versenyzés megviselte a háromszoros olimpiai bajnok kajakozót. Mint az InfoRádióban elmondta, ezért nem tudott segíteni az Európai-bajnoki éremgyűjtésben. Douchev-Janics Natasa azt ígérte, összeszedi magát és alapozás után mindent megtesz azért, hogy még egy olimpiai aranyérmet szerezzen.

Douchev-Janics Natasa csalódott, hogy nem szerzett érmet a moszkvai kontinensviadalon. Leszögezte ugyanakkor, hogy folytatja a kemény munkát a riói olimpiáig.

„Nem vagyok túl boldog, hogy nem tudtam segíteni az éremgyűjtésben, de le a kalappal Kozák Danuta előtt, tényleg nagyon nagyot teljesített az Európa-bajnokságon is. Azóta már feldolgoztam, hogy nem sikerült annyira jól ez az Eb, valahogy nagyon sok volt a verseny egymás után. Kell majd egy alapozás, van egy hosszú hét hetem, hogy összeszedjem magam és remélem, meglepem az ellenfeleimet” - ígérte Douchev-Janics Natasa.

A háromszoros olimpiai bajnok kajakozó az Európa-bajnoki döntőről, ahol hatodik lett, azt mondta, lehet, hogy nem figyelt mindenre oda, nem volt jó a rajt sem, sem a középső rész, sem a finis.

„Mintha nem lett volna közöm ehhez a versenyhez, az Eb-hez. Egyébként lehet, hogy jókor jött ez a pofon” - jegyezte meg a 19-szeres vb- és 19 Eb-győztes.

Douchev-Janics Natasa bízik benne, hogy jól sikerül a felkészülés a következő bő egy hónapban.

„Vissza kell nyernem az erőmet is, visszaépíteni az izmaimat, nem beszélve az állóképességemről” - mondta a Győr klasszisa.

Hozzátette: „ha úgy állok a rajthoz és megteszek mindent, amit szerettem volna, akkor bármilyen eredményt érek el, elégedett leszek.”

Douchev-Janics Natasa hangsúlyozta, nem mondott le az álmáról, hogy még egy aranyat nyerjen, és ezért megpróbál mindent meg is tenni ezért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×