eur:
389.23
usd:
363.74
bux:
68173.33
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Már nem csak magyar befektetőknek árulja McCabe a Fradit

Az InfoRádió úgy értesült, hogy Kevin McCabe most már nemcsak magyar, hanem külföldi befektetőnek is eladná a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető részvénytársaságot. Gerstl Alexander cégvezető az InfoRádiónak arról is beszélt, hogy hétfőn egyeztettek Tarlós István főpolgármesterrel, aki a kapcsolatai révén próbál segíteni a klubon.

Kevin McCabe kedden jelentette be, hogy részben vagy egészben értékesítené a Ferencváros Labdarúgó Zrt. részvényeit. Az FTC együttesét működtető zrt vezetője az InfoRádiónak azt mondta: a brit üzletember eddig csak magyar befektetőkkel tárgyalt, de az utóbbi két évben nem történt előrelépés, így külföldre is nyitott, vagyis külföldi befektetőkkel is tárgyalna.

Egy szezonban egymilliárd forint körüli összeget költ Kevin McCabe a Fradira - tette hozzá Gerstl Alexander.

Arról, hogy mi lesz a ferencvárosi stadion felújításának a sorsa, a cégvezető azt mondta: az ingatlanpiac még mindig vergődik, ahogy azonban stabilizálódik a helyzet és a bankok is hitelt adnak a munkálatokra, hozzálátnak a fejlesztéshez.

Beszélt arról is, hogy hétfőn Tarlós István főpolgármesterrel egyeztetett az FTC-ről. A főpolgármester azt mondta, hogy bár Fradi-drukker és segíteni szeretne, a fővárosnak több csapata is, vagyis egy klubon ő mint polgármester nem tud segíteni. Megígérte viszont, hogy kapcsolatai révén igyekszik találni olyan üzletembert, aki befektetne a Fradiba.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×