eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

A Real Madrid sportiskolát indíthat Magyarországon

Az egyik leghíresebb futballklub, a Real Madrid sportiskolát nyithat Magyarországon: a spanyol egyesület a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát kérte fel, hogy legyen ebben a partnere.

Az egyesület hivatalos honlapja pénteken arról számolt be, hogy Jakab János, az akadémia felügyelő bizottságának elnöke és madridi képviselője, továbbá Tóth-Zelei József és Szöllősi György kommunikációs igazgató volt hivatalos a Real Madrid Alapítványnál, s a királyi klub utánpótlás-bázisán tett látogatáson, ahol többek között Manuel Redondo általános igazgató és Julio Ronco, a Real Madrid alapítvány igazgatója fogadta őket.

A spanyol klub a sport segítségével szeretne szocializálni, az oktatási rendszerbe bevonni társadalmilag hátrányos helyzetű, nehéz sorsú gyermekeket, így - ha a feltételek adottak lesznek - jövőre elindulhat a sportiskola Magyarországon.

A spanyol sztárklub vezetői megerősítették, hogy amint a hivatalos engedélyek elkészülnek, a Real Madrid szakmai központjában utcát és egy futballpályát neveznek el Puskás Ferencről, továbbá felavatják a legendás játékos szobrát is. A klub minden segítséget megad továbbá a Puskás Hungary című dokumentumfilm tervezett madridi díszbemutatójához és a Puskás Ferenc halálának ötödik évfordulóján, Madridban jövőre rendezendő jótékonysági koncert és szentmise megszervezéséhez.

Jakab János a Real általános igazgatójának átnyújtotta Orbán Viktor miniszterelnök levelét, amelyet Florentino Pérez elnöknek címzett a Puskás Akadémia alapítója, s amelyben a magyar kormányfő méltatta a Real Madrid érdemeit, s az akadémia, valamint a magyar kormány mindenkori elkötelezettségét rögzítette Puskás Ferenc emlékének ápolásában.

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 19:53
2024. április 28. 18:28
×
×
×
×