eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Nem bünteti meg a Manchester Unitedet a FIFA

A Manchester United nem kap büntetést a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségtől, ugyanis a szervezet szerint a klub a szabályoknak megfelelően szerződtette a 16 éves francia játékost, Paul Pogbát.

Nem jut a Chelsea sorsára a másik angol sztárklub, a Manchester United. A Vörös ördögöket tisztázta a FIFA, a szervezet szerint nem volt szabálytalan Paul Pogba megszerzése, így az egyesület nem kap semmilyen büntetést.

A tehetséges játékost nyáron szerződtette a Manchester United a másodosztályú Le Havre-tól, ám a francia egyesület azt állította, szabálytalan volt az átigazolás. Álláspontjuk szerint Paul Pogbának érvényes szerződése volt, amikor az angolok megkörnyékezték, a 16 éves futballista szülei pedig megszegték a megállapodást, és a nagyobb pénzt kínáló manchesteri ajánlatot választották.

A FIFA vizsgálata ugyanakkor azt állapította meg, hogy a Le Havre-nak nem volt profi kontraktusa Paul Pogbával, így a manchesteriek szabályosan igazolták le.

Az ítélet ellen a francia egyesület fellebbezhet.

Címlapról ajánljuk
Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×