eur:
393.09
usd:
366.48
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Világsztárok és reménységek - pletykák a csúcsfutball világából

A Palermóból erősít a Juventus, újabb spanyol érkezhet az angol Liverpoolhoz, ahonnan viszont távozhat a csapat norvég sztárja. Ha már sztárok: a norvég Riise távozhat a Bajnokok Ligája címvédőjétől, míg a Milan szeretné bebetonozni három kulcsjátékosát.

A Bajnokok Ligája elődöntőjébe jutott olasz AC Milan vezetősége hosszú távon is szeretné megtartani három kulcsjátékosát, ezért 2011-ig szóló szerződést ajánlott Gattusónak, Alessandro Nestának és Andrea Pirlónak. Adriano Galliani alelnök a csapat két veteránjának, a brazil Cafunak és a portugál Rui Costának egyéves hosszabbítást ajánl.

Juventus: célkeresztben a Palermo védője

Eközben az olasz bajnokságot fölényesen vezető Juventus is az erősítésen gondolkozik. Ennek szellemében megkörnyékezte a Palermo védőjét, Andrea Barzaglit, akire elővásárlási szerződést kötöttek. A védő ugyanakkor még ráér csomagolni, hiszen a megállapodás értelmében csak 2007-ben költözik Torinóba.

Ha már a Palermónál tartunk, az olasz kiscsapat szeretné megszerezni az Internazionale középpályását, David Pizzarót. A szicíliai klub elnöke kölcsönbe vinné a következő szezonban a chilei játékost, aki valószínűleg boldogan menne, hiszen Juan Sebastian Verón mellett nem sok lehetőséghez jut.

Liverpool: Gonzalez jön, Riise megy?

Zajlik az élet a brit kontinensen is, ahol a Bajnokok Ligája címvédője, a Liverpool már alig várja Mark Gonzalez érkezését. A jelenleg a Real Sociedadnál játszó Gonzalez júniusban csatlakozik a kikötőváros csapatához, amikor hivatalosan is megkapja a spanyol útlevelet.

"Nagyon jól játszik a spanyol csúcsklubok ellen és Európa legjobb védőivel szemben is bizonyította tudását. Tudom, hogy szurkolóink kedvelni fogják, hiszen gyors, technikás és bátor" - áradozott a játékosról Rafa Benítez.

A Liverpool vezetőedzőjének ugyanakkor lehetséges távozókkal is számolnia kell, hiszen az olasz Fiorentina bejelentkezett a gárda norvég válogatottjáért.

John Arne Riise ugyan éppen ebben az idényben hosszabbította meg szerződését a BL címvédőjével, ennek ellenére a Fiorentina szeretné megszerezni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×