eur:
392.16
usd:
366.4
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Autó a jégesőben Budapest belvárosában 2020. június 14-én.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Meglepően nagy károkat okoztak az autósoknak a júliusi jégesők

Akinek nincs cascója, akár egy évet is várhat a jégkárok javítására.

A szakembereket is meglepte, hogy a júliusi jégesők mekkora károkat okoztak a magyar autóparkban – derül ki az RTL Klub híradójának összefoglalójából. Csak Debrecen környékén több ezer autó sérült meg.

Egy, az RTL-nek nyilatkozó autószerelő szerint 2022-nél hamarabb nem tudnak időpontot adni azoknak, akiknek nincs cascójuk az autójukon, mert szerződés kötelezi őket, hogy a biztosítottakat kell előre venniük a sorban. Számos járműben több millió forintos kárt okozott a jég,

a sérülések javításának átlagos költsége meghaladja a 600 ezer forintot.

A Magyar Biztosítók Szövetsége szerint a biztosítótársaságoknak – a több mint 5000 gépjárműtulajdonos kárjelentését követően – több mint 3 milliárd forintot kellett elkülöníteniük a kifizetésekre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×