INFORÁDIÓ
2021. április 18. vasárnap
Andrea, Ilma

válság

2021.03.31. 09:02

Varga Mihály meglepő számokat vár a második félévben

Az idei második negyedévtől stabil növekedési pályára állhat a magyar gazdaság, amely így rendkívül gyorsan jöhet ki a koronavírus-válságból, idén 4, jövőre pedig 5 százalékot meghaladó ütemben bővülhet - mondta a Világgazdaságnak adott interjújában Varga Mihály pénzügyminiszter.
2021.03.25. 18:52

Oszkó Péter: idő kell, hogy kiderüljön, ki az, aki képes túlélni

A hitelmoratórium nélkül jelentősen megnőne a nem-teljesítő hitelek aránya és összedőlne számos olyan vállalkozás, mely később nyereségesen működhetne és munkahelyeket biztosíthatna, véli a Bajnai-kormány volt pénzügyminisztere. Oszkó Péter szerint a magyar gazdaság teljesítménye 2022 közepére elérheti a koronavírus előtti szintet.
2021.01.05. 20:50

Erről szólhat 2021 az Európai Unióban

Több lehet a betervezett folyamatok intézése és kevesebb az ad hoc tűzoltás az EU idei ügyeit tekintve, de persze váratlan válságok lehetőségét sohasem lehet kizárni.
2021.01.04. 16:24

Új részletek a hitelmoratóriumról

A világjárvány második hullámára való tekintettel a kormány június 30-ig meghosszabbította a hiteltörlesztési moratóriumot, az ügyfeleknek csak akkor kell felvenniük a kapcsolatot a bankjukkal, ha változtatni szeretnének az eddigi helyzetükön - emlékeztetett Gion Gábor pénzügyekért felelős államtitkár a Pénzügyminisztérium Facebook-oldalán.
2020.12.17. 16:56

Az Európai Bíróság ítéletet mondott Magyarország felett

Ezúttal nem a menekültkvóta kérdése, illetve az ennek kapcsán képviselt kategorikus magyar kormányzati elutasítás állt a luxembourgi bírák ítéletének a középpontjában, hanem a menekültek kezelésének a mikéntje.
2020.12.15. 21:30

Nagy a baj, a koronavírus megtámadta a turistabuszokat is

A nyári hatezerről nyolcezerre nőtt a forgalomból ideiglenesen kivont buszok száma, mert sem a turistaforgalom, sem a munkásszállítások nem indultak be, ugyanakkor a buszos vállalkozások kimaradtak minden állami mentőcsomagból.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018