INFORÁDIÓ 
2020. április 2. csütörtök
Áron

unicredit

2018.11.09. 15:32

Nőtt az UniCredit eredménye

29 millió eurós harmadik negyedévi nettó eredményről számolt be az olasz UniCredit bankcsoport. A pénzintézet magyarországi leánybankja a csoport összteljesítményén belül az idei év harmadik negyedévében 62 millió eurós konszolidált eredményt ért.
2018.05.03. 17:26

Patai Mihály: a bankárok született opportunisták

A magyar bankrendszer az idén kerülhet normális pályára, az új kormánytól kiszámíthatóságot remél, és a versenyképesség növelését várja, nem látja túlfűtöttnek a hazai hitelpiacot, és bizalmi alapon győzné le a bankrendszeren kívüli pénzügyi szolgáltatókat - mondta Patai Mihály, a Magyar Bankszövetség elnöke, az UniCredit Bank Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatója. Az elmúlt napokban a gazdasági élet jelentős szereplői voltak az InfoRádió Aréna című műsorának vendégei. A beszélgetések szerkesztett, rövidített változatát egy sorozatban közöljük.
2017.03.28. 20:31

Gigatranzakció előtt a bankvilág

Cseh és szlovák részlegének eladását tervezi az olasz UniCredit bankcsoport. Az érdeklődők közé tartozik a francia Société Générale, illetve ennek csehországi leányvállalata, a Komerční banka, továbbá a Moneta Money Bank. Amennyiben valóban megtörténik az eladás, az 3 milliárd eurós bevételt jelentene az olasz tulajdonosok számára.
2016.05.02. 17:59

Óvatosak a CSOK-ot igénylők

Inkább használt lakást vásárolna, legfeljebb 5-10 millió forintos hitellel az átlag magyar - derült ki az Unicredit Bank felméréséből. A pénzintézet marketing és kommunikációs igazgatója azt mondta: az ügyfelek körültekintését dicséri, hogy a többség csak meglévő gyermeke után igényelne CSOK-ot.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018