INFORÁDIÓ 
2019. december 6. péntek
Miklós

tisztújítás

2019.11.30. 21:16

Tüntettek a pedagógusok a Kossuth téren - nap hírei

A többi között az alacsony bérek és a munkaterhek ellen tiltakoztak a pedagógusok a Kossuth téren. Kincses Gyula váltja Éger Istvánt a Magyar Orvosi Kamara elnöki posztján. Robbantásos merényletek előkészülete miatt volt börtönben a pénteki londoni támadó.
2019.11.23. 17:28

Társelnököt választott az LMP

A párt kongresszusa nagy többséggel választotta meg Schmuck Erzsébet parlamenti frakcióvezető-helyettest, és bejelentették, hogy a következő héten népszavazási kezdeményezéseket tesznek "zöld ügyekben".
2019.09.20. 12:10

Változásokat sürget az orvoskamara, de nincs egyetértés

Elhalt ígéretek nyomában nevű nagygyűlést tart szombaton a Magyar Orvosi Kamara. Az Újratervezés orvoscsoport szerint az ott tárgyaltaknál több területen lenne szükség változásra. A kamara novemberben tart tisztújítást, az Újratervezés csoport már megnevezte elnökjelöltjét.
2019.07.12. 17:39

Szokatlan jelenség az EP tisztségviselőinek megválasztásánál

Az InfoRádió birtokába került egy levél, amelyben az Európai Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetségének főtitkára megköszöni az EP szocialista frakciója mellett dolgozó munkatársainak, hogy a parlament korábbi szokásjogával ellentétben, a parlamenti munkatársak bevonásával akadályozták meg bizonyos jelöltek megválasztását egyes bizottságok élére. A főtitkár szerint fontos, hogy fideszes politikusok ne kerülhessenek ilyen pozícióba.
2019.06.20. 16:07

A V4-es egyeztetéssel kezdett Orbán Viktor Brüsszelben

Kora délután Brüsszelbe érkezett a magyar miniszterelnök, ahol csütörtökön és pénteken részt vesz az uniós tagországok állam- és kormányfőit tömörítő Európai Tanács munkaülésein. Számos fontos téma terítékre kerül, de a legfontosabb az uniós tisztújítás.
2019.06.01. 12:44

Lemond a jobbik elnöksége

Országos tisztújítást tart ősszel a Jobbik az EP-választáson elért eredmény miatt.
2018.12.07. 09:02

Új korszak küszöbén áll a CDU - Európa jövője is eldőlhet

Hamburgban pénteken a Kereszténydemokrata Unió, a CDU kongresszusa megválasztja a párt új elnökét, miután Angela Merkel kancellár nemrég bejelentette: a jövőben csak a kormány élén betöltött tisztségét akarja megtartani és megválik pártjának elnökségétől.
2018.06.11. 21:17

Változás az MSZP elnökjelöltjeinél

Az InfoRádió értesülései szerint Szanyi Tibor és Bródy Gábor visszalépett az elnökjelöltségtől, Kunhalmi Ágnes pedig a hét második felében dönthet erről. A lemondásokat megerősítette hétfő este a párt jelölőbizottságának elnöke is, aki szerint hárman indulnak az MSZP elnöki posztjáért a vasárnapi tisztújító kongresszuson: Kunhalmi Ágnes volt fővárosi MSZP-elnök, Mesterházy Attila volt pártelnök és Tóth Bertalan frakcióvezető.
2018.06.07. 11:50

Hétfőn dől el, kik az MSZP elnökjelöltjei

Az MSZP tisztújítását előkészítő jelölőbizottság hétfőn és kedden ülésezik, ekkorra dől el, kik lesznek az ellenzéki párt elnökjelöltjei a június 17-i tisztújító kongresszuson - közölte a testület vezetője csütörtökön.
2018.05.26. 16:28

Új társelnöke van az LMP-nek

Szél Bernadett és Keresztes László Lóránt személyében megválasztotta társelnökeit az LMP a Székesfehérváron zajló tisztújító kongresszusán.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018