INFORÁDIÓ 
2020. december 2. szerda
Melinda, Vivien

tisztújítás

2020.10.28. 14:00

Kiss J. László: Marcus Söder lehet a CDU vezetőválságának meglepő megoldása

Az Angela Merkel utáni korszak szempontjából meghatározó, hogy ki lesz a német Kereszténydemokrata Unió új elnöke – mondta Kiss J. László az InfoRádió Aréna című műsorában. A Budapesti Corvinus Egyetem tanára szerint a 2021-re halasztott tisztújítás veszélyes üzenet a kormányzópárttól, mert jövőre választási szuperév lesz Németországban, és az utódlásban minden ellenállása ellenére szerepet kaphat a bajor miniszterelnök, a CSU elnöke is.
2020.09.17. 22:28

Új elnöke van a Magyar Vitorlás Szövetségnek

A szervezet Balatonfüreden tartotta tisztújító közgyűlését, a legfontosabb napirendi pont az elnökválasztás volt, miután a szövetséget 2013 óta vezető Kollár Lajos nem vállalt újabb ciklust az MVSZ élén.
2020.09.12. 13:16

Vashegyi György az MMA feladatairól, a kultúra finanszírozásáról és a minőségi szemléletről

A művészettel nevelést tekinti egyik legfontosabb feladatának Vashegyi György, a Magyar Művészeti Akadémia újraválasztott elnöke, aki az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt előző hároméves ciklusa legfontosabb eredményeiről, arról, hogy a magyar művészet miért nem kellően eredményes, miként kell megragadni a fiatalokat, és milyen az, amikor a repülőből menet közben dobják ki a motort.
2020.09.08. 21:37

Vashegyi György: majdnem készen van a művészi életpályamodell

A következő 2-3 évben az ország keleti és nyugati régiójában is létre szeretnék hozni a Magyar Művészeti Akadémia „vidéki bázisait” - mondta programjáról az újraválasztott elnök, Vashegyi György az InfoRádiónak. Az elnök emellett a művészettel nevelésre, a hagyatékok gondozására, valamint a művészi életpályamodell folytatására is nagyobb figyelmet fordítana.
2020.08.27. 18:57

Új elnöke van az IVSZ-nek

Szövetség a Digitális Gazdaságért éves közgyűlése elnökké választotta Vinnai Balázst, aki a pozíciót 10 éven át betöltő Laufer Tamást váltja a szervezet élén.
2020.08.26. 19:51

Tisztújító közgyűlést tart a Magyar Úszó Szövetség

Az új, ötéves mandátum garanciát jelenthet arra, hogy a szövetség be tudja fejezni a hosszú távú programjait, amelyek megvalósítása a világjárvány és annak következményei miatt az idén lelassult - indokolta a döntést Wladár Sándor elnök. Az elnökség szerdán egységesen új választó közgyűlés megtartásáról döntött és a tisztújítás mellett szavazott. A tisztújító közgyűlést 2020. szeptember 27-re írták ki.
2020.08.22. 16:48

Újra Toroczkai László a Mi Hazánk elnöke

Egyhangú szavazással újra Toroczkai Lászlót választották a Mi Hazánk Mozgalom elnökévé a küldöttek a párt szombati, Budapesten megtartott tisztújító kongresszusán.
2020.07.18. 14:48

Vári Attila is újra indul, nemcsak a vízilabdaélet

A Magyar Kupa küzdelmeivel már a jövő héten újraindul a vízilabdaélet, de előtte még tisztújítást tart a szövetség. Vári Attilának, a jelenlegi elnöknek egyelőre nincs kihívója, és szívesen folytatná is a 2018-ban megkezdett munkát.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018