INFORÁDIÓ 
2019. november 14. csütörtök
Aliz

párbeszéd

2019.10.23. 12:46

Párbeszéd: a választáson felszabadították Budapestet

Október 13-án, az önkormányzati választáson felszabadítottuk Budapestet és a nagyvárosainkat az elnyomás alól - mondta Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke a párt október 23-i megemlékezésén.
2019.10.13. 19:17

Tordai Bence: az ellenzéki összefogás együtt marad

Az ellenzéki összefogás a vasárnapi választás eredményétől függetlenül együtt marad – mondta az InfoRádiónak Tordai Bence, a Párbeszéd országgyűlési képviselője a baloldal budapesti eredményváró központjában.
2019.05.26. 23:07

Jávor Benedek: úgy tűnik, tévedtünk

Kiesett Jávor Benedek az Európai Parlamentből. A Párbeszéd politikusa az MSZP-vel közös lista negyedik helyén szerepelt, de pártja a jelenlegi adatok szerint csak egy mandátumot szerzett a választáson. Jávor Benedek az InfoRádiónak elmondta: egy ilyen nagy arányú vereségnek mindkét pártban következménye kell, hogy legyen.
2019.04.27. 20:46

A melegek jogainak érvényesítését szeretné öt ellenzéki párt

A leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer és interszexuális emberek jogérvényesítését és az uniós emberi jogi kötelezettségek betartását említette fontos tennivalóként az MSZP, a DK, a Párbeszéd, az LMP és a Momentum egy-egy politikusa egy szombati budapesti kerekasztal-beszélgetésen.
2019.04.06. 18:20

Az MSZP-Párbeszéd hétfőtől gyűjti az induláshoz szükséges aláírásokat

Az MSZP-Párbeszéd szombattól óriásplakátokon hívja fel a figyelmet a szociális Európa megvalósítását célzó programjára, hétfőn pedig elkezdi az aláírások gyűjtését az európai parlamenti (EP-) választásokon történő induláshoz. A két, közös listán induló ellenzéki párt szerint Orbán Viktor miniszterelnöknek elképzelése sincs az Európa előtt álló komoly kihívások megoldására.
2019.03.27. 16:44

Tóth Bertalan: beszélni fogok Karácsony Gergellyel

Kivizsgálja az MSZP elnöke Karácsony Gergely állítását, miszerint politikai háttéralkut kötött a Fidesz és az MSZP a fővárosi parkolási rendszerről. Erről Tóth Bertalan, a szocialisták elnöke, parlamenti frakcióvezetője beszélt az InfoRádióban.
2019.02.24. 16:26

Jávor Benedek vezeti a Párbeszéd EP-listáját

Jávor Benedek, a Párbeszéd jelenlegi európai parlamenti képviselője vezeti a párt EP-listáját. A Párbeszéd vasárnapi, budapesti kongresszusa csak a saját jelöltjeik sorrendjéről döntött, mert a választásra várhatóan közös listát állítanak majd az MSZP-vel.
2019.02.06. 15:40

Adományokat vár a Párbeszéd

A Párbeszéd költségvetési támogatásának felfüggesztése miatt Karácsony Gergely arra kéri az ellenzéki szavazókat, hogy kis összegű adományokkal támogassák a pártot.
2019.01.28. 06:08

Ellenzéki előválasztás: mindkét jelölt megkapta a kellő számú ajánlást

Lezárult az ellenzéki főpolgármester-jelölti előválasztás első fordulójának ajánlóív-gyűjtési időszaka, Horváth Csaba, az MSZP és Karácsony Gergely, a Párbeszéd jelöltje is megkapta a kellő mennyiségű ajánlást - mondta az InfoRádiónak Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd országgyűlési képviselője, az előválasztási bizottság tagja. A választók hétfőtől vasárnapig budapesti köztéri sátrakban és irodákban, illetve online szavazhatnak a jelöltek egyikére.
2019.01.17. 17:06

Komoly konfliktus körvonalazódik az ÁSZ és két ellenzéki párt között

A Párbeszéd a Momentum költségvetési támogatásának felfüggesztését kezdeményezi az Állami Számvevőszék. A Momentum és a Párbeszéd egyaránt azt állítja, mindent megküldtek már tavaly év végén, és várják, hogy az ÁSZ dolgozzon, illetve keresse őket bármikor.
2019.01.15. 18:21

Domokos László: a pártok állami támogatása közpénz

Senkit sem mentesít a jogszabály nem ismerete a felelősségre vonás alól. Ennek felismerése miatt több ellenzéki párt is nemtelenül és megalapozatlanul kritizálta az Állam Számvevőszék működését és ellenőrzési függetlenségét – mondta az InfoRádiónak az ÁSZ elnöke.
2019.01.12. 17:04

ÁSZ: a Párbeszéd és a Momentum nem ismeri a szabályokat

Már korábban értesítette a Momentumot és a Párbeszédet a költségvetési támogatásuk felfüggesztéséről az Állami Számvevőszék - közölte a szervezet azután, hogy a két párt illetékesei a Népszavának jelezték: tömörülésük nem kapta meg az esedékes, első negyedéves állami támogatást.
2019.01.07. 16:00

Ősszel még hezitált Karácsony Gergely

Már ősszel sem zárkózott el Karácsony Gergely attól, hogy elinduljon a főpolgármester-jelölti előválasztáson. A Párbeszéd társelnöke erről szeptemberben, az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018