INFORÁDIÓ
2022. június 28. kedd
Irén, Levente

nancy pelosi

2022.03.07. 06:48

Már nem tabu az orosz olajimport betiltása az Egyesült Államokban

Vizsgálja az amerikai képviselőház annak lehetőségét, hogy törvényt fogadjanak el az orosz kőolaj és egyéb energiatermékek importjának betiltásáról az ukrajnai háború miatt – közölte Nancy Pelosi, a képviselőház demokrata párti elnöke egy törvényhozóknak címzett levelében.
2019.12.19. 05:45

Döntöttek: felelősségre vonják Donald Trumpot

Az amerikai képviselőház megszavazta, hogy Donald Trump elnököt felelősségre vonják az ellene felhozott mindkét vádpontban, a hatalommal való visszaélés és a kongresszus munkájának akadályozása miatt, és ezzel döntött az elnök elmozdítását célzó alkotmányos felelősségre vonási eljárás (impeachment) lefolytatásáról.
2019.12.18. 11:34

Trumpot vagy a salemi boszorkányokat érte több igazságtalanság?

Néhány órával az amerikai elnök elleni vádeljárás várható megindítása előtt az Egyesült Államokban több városban is tüntetők vonultak az utcákra, az elnök elmozdítását követelve. Néhány helyen azonban Donald Trump híveivel kellett szembenézniük.
2019.12.06. 10:17

Jövő hétre kész lehetnek a vádpontok a Trump elleni "perhez"

Az újévben megindulhat az amerikai politikában ritkaságnak számító per az elnök leváltására. Nancy Pelosi, a kongresszusi alsóház elnöke felszólította a képviselőket, hogy fogalmazzák meg a vádpontokat Donald Trump elnök ellen – mert veszélyben a demokrácia.
2019.10.09. 10:40

Pelosi kifakadt: Trump nem áll a törvények fölött

Törvénybe ütközőnek nevezte Nancy Pelosi, az amerikai képviselőház demokrata párti elnöke, hogy a Fehér Ház nem hajlandó együttműködni az elnök alkotmányos felmentését célzó eljáráshoz (impeachment) szükséges képviselőházi vizsgálatok lefolytatásában.
2019.01.09. 20:10

Nem hatotta meg a demokratákat Trump drámai beszéde

Közvetlenül az amerikai néphez fordult a mexikói határfal ügyében Donald Trump. Az amerikai elnök így akart nyomást gyakorolni a kongresszusi demokratákra, hogy azok szabadítsanak fel pénzt a projektre – amiért cserébe azt ajánlja, hogy alkut köt velük a költségvetési patthelyzet feloldásáról.
2019.01.05. 20:37

Nancy Pelosi lehet a kulcsa a Trump ellen indítható nyomozásoknak

Nem ad pénzt Trump elnök mexikói határfalára, de hajlandó együttműködni a republikánusokkal - ezt üzente Nancy Pelosi, a demokrata többségű új amerikai Kongresszus frissen megválasztott elnöke. A politikus korábban azt sem zárta ki, hogy vádeljárás alá vonják Donald Trumpot.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018