INFORÁDIÓ
2021. szeptember 21. kedd
Máté, Mirella

mario draghi

2021.06.10. 07:33

Új lendületet kaphat az uniós menekültügyi paktum ügye

A legtöbben, közel 15 ezren a Földközi-tengeren át érkeztek – derült ki a Frontex jelentéséből, amit az EU-belügyminiszterek tanácsülése számára készítettek. Ez utóbbin amúgy az unió öt déli tagállama közös levélben jelezte, hogy kész feltételesen támogatni a menekültügyi ügynökség erősítését.
2021.04.28. 06:40

Ismét fölkavarja a közel sem álló vizet a migráció kérdése Olaszországban

Közel ötvenmillió olaszt érint hétfőtől a koronavírus-járvány miatt ősz óta érvényes korlátozások feloldásának kezdete, az intézkedést azonban élénk vita kíséri. Közben újra a középpontba került az illegális migráció ügye is. A részletekről Vásárhelyi Árpád Olaszország-szakértőt, az ELTE Állam és Jogtudományi Kar Politikatudományi Intézetének óraadóját kérdezte az InfoRádió.
2021.04.09. 07:04

Olaszországban még bizonytalan a nyitás

A hetvenöt év felettiek oltását nevezte elsőrendűnek Mario Draghi miniszterelnök, aki az idősek vakcinázásától tette függővé Olaszország újranyitását.
2021.02.26. 14:30

Super Mario 2: kisebbfajta csodát várnak Draghitől

Olaszországnak kevés vakcinája van, ezért az olasz kormány egyik legfontosabb feladata, hogy minél több piacon keressen oltóanyagot – hangsúlyozta Szomráky Béla újságíró, Olaszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában. Molnár Anna, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára szerint Mario Draghi miniszterelnök kormányának sikere nagyrészt a vakcinabeszerzésen múlik. A koronavírus-járvány kezelése mellett kiemelt célként említette a gazdaság talpra állítását is.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018