INFORÁDIÓ
2021. március 5. péntek
Adorján, Adrián

lakásfelújítás

2021.02.15. 19:33

Őrület, milyen roham indult a lakásfelújítási piacon

A kivitelezők szerint már a beltéri munkálatoknál is négy hónapon túli vállalások a jellemzőek, miközben az áremelést nem a megugró kereslet, hanem a bérek, az anyag és a rezsi drágulása okozza majd.
2021.02.09. 13:13

Kedden utalja a MÁK az első otthonfelújítási támogatásokat

Az első otthonfelújítási támogatásokat kedden utalja a Magyar Államkincstár (MÁK), az érintett 17 család az átlagosan egymillió forintos támogatást szerdán kapja meg - mondta a családokért felelős tárca nélküli miniszter.
2021.01.09. 15:53

Százezer lakás felújításának adhat lökést az új lehetőség

Az ingatlan.com 400 ezres hirdetésállományának 18 százalékához a vásárlás után azonnal hozzá kell nyúlni, de más jelek is vannak arra, hogy nem hiába kezdeményezte a kormány a 10 éves futamidejű hitelprogramot, ami a családoknak 50 százalékos támogatássá válik.
2021.01.08. 10:01

Nem csak a barkácsáruházaknak, a bútorkereskedőknek is jó év volt a tavalyi

A kényszerű otthonlét nemcsak a barkácsolási kedvet hozta meg, de sokan újíthatták meg lakásuk, házuk berendezését is, legalábbis erre látszik utalni a bútorok – KSH által mért – kiskereskedelmi áruforgalma, amely eddig nem látott magasságokba emelkedett az elmúlt évben. Az állami családtámogatási bejelentések alapján pedig szép kilátások elé néz a szektor.
2020.11.25. 09:00

Jól járhat, aki most kezd lakásfelújításba – ezt nem szabad kihagyni!

A koronavírus első hullámakor, a karantén időszakában rengetegen kezdtek lakásfelújításba, jótékonyan hatott a lakberendezési piacra is a kényszerotthonlét. Most, hogy ismét nem tudunk utazni a korlátozások miatt, érdemes lehet a lakberendezésre koncentrálni, novemberben ugyanis rendkívül kedvezményes áron juthatunk a vágyott bútorokhoz, kiegészítőkhöz.
2020.10.28. 17:38

Tisztul a kép a lakásfelújításra szánt milliók körül

A családokért felelős tárca nélküli miniszter szerdai bejelentése szerint akár 10 millió forintot is kaphatnak a gyermekvállalás előtt álló vagy már gyermeket nevelő fiatalok új, többgenerációs otthon létrehozására. Az otthonfelújítási program kapcsán ez elmúlt hetekben ugyanakkor több bejelentés is született.
2020.06.02. 06:40

Nem romlottak a lakásfelújítási kilátások

Alig, csak a hibahatáron belül változtak a lakosság lakásfelújítási és korszerűsítési, a következő egy évre vonatkozó várakozásai az első negyedévben az előzőhöz képest, és éves alapon is stagnálás érezhető a GKI Gazdaságkutató Zrt. és a Masterplast Nyrt. közös, májusi felmérése szerint, amit a koronavírus-járvány hatására tekintettel nagyon kedvező fejleménynek tartanak.
2019.07.11. 10:49

Így újítsd fel a lakást fillérekből idén nyáron

A lakásfelújítást sokan nyárra hagyják és próbálják a szabadság ideje alatt levezényelni. Csakhogy aki most kap észhez és júliusban próbál szakembert találni kisebb-nagyobb munkák elvégzésére, az csalódni fog. Óriási ugyanis a szakemberhiány, hónapos várólisták vannak. A jó hír viszont az, hogy nem feltétlenül van szükség szakira, mi magunk is felújíthatjuk otthonunkat, ráadásul vagyonokat sem kell költeni, mégis szembetűnő lesz a különbség a korábbi állapothoz képest.
2017.09.26. 13:34

Súlyos bírság járhat a lakásfelújítás miatt

Súlyos bírságokkal és helyreállítási költségekkel is számolniuk kell azoknak a lakástulajdonosoknak, akik a szükséges engedélyek beszerzése nélkül végeztetik el a különféle felújítási munkálatokat lakásukban.
2016.08.02. 06:02

A fürdőszobára megy el a megtakarításunk

Fürdőszobát és konyhát újítanak fel a legtöbben a lakástakarék-pénztári megtakarításaikból - mondta az OTP Lakástakarék vezérigazgató-helyettese. Köntös Péter kiemelte: ezt a megtakarítást többen használják felújításra, mint vásárlásra, azért, hogy lakásuk értékét megőrizzék, vagy növeljék.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018