INFORÁDIÓ 
2019. augusztus 23. péntek
Bence

kikötő

2019.07.05. 15:12

Tengeri kikötőt létesít Triesztben Magyarország

Magyarország tengeri kikötőt és kijáratot létesít az olaszországi Triesztben a magyar vállalkozások számára, az erről szóló megállapodást pénteken írták alá - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter Triesztben.
2019.06.21. 12:49

Kikötőt épít Magyarország Triesztben

Kikötőt és logisztikai bázist létesít Magyarország Triesztben, hogy a tengerentúlra exportáló magyar vállalatok gyorsan és akadálymentesen szállítmányozhassanak - mondta a külgazdasági és külügyminiszter.
2019.02.15. 21:06

A legrosszabbra készül a britek legfontosabb partnerkikötője

Nagy-Britannia kilépése az Európai Unióból komoly gondokat és fennakadásokat okozhat Európa legnagyobb kikötőjében, Rotterdamban. A holland városon át halad át ugyanis a Nagy-Britanniához kapcsolódó árukereskedelem jelentős része – és a kamionok veszteglésre kényszerülhetnek.
2019.01.07. 13:01

Már a brexitre gyakorolnak az angliai kikötőkben

Torlódáskezelési gyakorlatot tartottak hétfőn a délkelet-angliai nagy kikötők környékén, arra az esetre, ha a brit EU-tagság megszűnésének (brexit) feltételrendszeréről szóló megállapodás életbe léptetésének esetleges elmaradása komolyabb fennakadásokat okozna a nemzetközi áruszállításban.
2018.11.29. 10:19

Kijev állítja: Oroszország blokád alá vonta a kikötőket

Oroszország gyakorlatilag blokád alatt alá vonta az Azovi-tenger partján fekvő bergyanszki és mariupoli kikötőt, és nem engedi sem be-, sem kihajózni onnan a kereskedelmi hajókat - írta az Ukrajinszka Pravda ukrán hírportál Olekszandr Kucra, a donyecki adminisztráció vezetőjére hivatkozva.
2017.08.22. 05:40

Újabb részletek az újságíró rejtélyes haláláról

Elismerte Peter Madsen dán feltaláló, a világ legnagyobb házilagos gyártmányú tengeralattjárójának tulajdonosa, hogy meghalt hajóján az a fiatal svéd újságírónő, akit utoljára augusztus 10-én este láttak az ő társaságában a később rejtélyes körülmények között elsüllyedt UC3 Nautilus fedélzetén a koppenhágai kikötőben.
2017.01.03. 05:05

Gigantikus kikötőt épít Dubaj

A Közel-Kelet és Észak-Afrika legnagyobb jachtkikötőjét és a világ legmagasabb világítótornyát építik fel Dubajban, hogy odacsalogassák a térség tehetős turistáit - jelentette be az Egyesült Arab Emírségek részét képező városállam uralkodója.
2016.05.04. 05:05

Megtalálhatták Cook kapitány hajóját

Nagyon valószínű, hogy megtalálták James Cook kapitány Endeavour nevű hajójának roncsait a newporti kikötőnél - jelentették be amerikai tengeri archeológusok.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018